Magazin > VIP
31808 ogledov

Srbi jezni na Mojco Mavec

Mojca Mavec Osebni arhiv
Voditeljico so označili za ljubosumno Slovenko.

Dogajanje na letošnji Evroviziji je za slovenske gledalce komentirala Mojca Mavec, ki si jo bodo zapomnili tudi Srbi, ki so jih letos zastopale vroča dekleta iz skupine Loco Loco.

Po Mojčinem mnenju bi se z lepoticami lahko mirno sprehodili po eni od glavnih beograjskih promenad, ki ji domačini pravijo Silicon Valley.

Opazka se ni vsem zdela duhovita. Uporabnica Twitterja je Mojca označila za "nagnusno ljubosumno slovensko voditeljico“. "RTVS, kakšna nesramnost in neprofesionalnost,“ je še dodala.

Pod njeno objavo se je nabralo še več zapisov gledalcev, ki se jim je pripomba Mavčeve zdela neprimerna.

"Ah ja, to je Mojca Mavec. Zadnja, ki lahko govori o lepoti."

"Za Slovence je Beograd boleča točka."

"Dunajski konjski hlapci."

A jeza se je verjetno hitro ohladila, saj smo vročim dekletom Slovenci namenili 12 točk! Na koncu so zasedla 15. mesto.


 

Komentarjev 12
  • suineg7878 06:32 28.maj 2021.

    Bolj bode v oči, da smo tej "pesmi" namenili 12 točk. "slovenci" (namenoma z malo), so še enkrat več pokazali svoj prefinjen okus za umetnost. :D

  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 20:33 27.maj 2021.

    Ah, brezvezna prireditev že zelo dolgo časa. Namesto da bi se odpovedali sodelovanju pri tej cirkuški kuhinji, še kar vztrajamo. No, vsako .... ima svoje veselje.

  • jozicamurn 20:22 27.maj 2021.

    Sicer niso vse Srbkinje iste in je zelo grdo posploševati, vendar pa pri teh treh in še kakšnih starletah pri njih, se seveda še kako strinjam. Preveč že posegajo po operacijah, tudi na Hrvaškem je podobno. Pogledati se moramo v ...prikaži več ogledalo in tudi naše mlade dečve podučiti o kozmetiki in posegih in kako je to nevarno.