Magazin > VIP
26 ogledov

Srbkinja zapeljala Butlerja

"Ne bi me motilo, če bi me prevaral," pravi srbska manekenka. (Foto: Alo!) Žurnal24 main
Gerard Butler v Beogradu ne izgublja časa. Zapeljala naj bi ga namreč srbska manekenka.

Srbska manekenka Martina Rajić je novinarjem zaupala, da se s škotskim igralcem, ki je pred kratkim grel posteljo Jennifer Aniston, sestaja že nekaj dni. "Ne vem, kakšna je najina prihodnost, vem pa, da ga zaradi prevare nikoli ne bi zapustila," je odkrita manekenka.

"Povedal mi je, da sem nenavadno lepa. O najini zvezi ne morem še nič povedati, lahko pa povem, da je Gerard zelo šarmanten in zanimiv. Njegova preprostost me je zelo osupnila," je za srbski Alo! razkrila svetlolasa manekenka, ki pravi, da zaradi Gerardovega slabega slovesa pri ženskah ni zaskrbljena. "Nisem ljubosumna oseba. On je slaven igralec in izjemno šarmanten moški. Ne bi mu zamerila, če bi me prevaral. Ne vem, kaj bo z nama, ko bo odšel iz Srbije, toda ne razmišljam še o tem, saj se imava zdaj zelo lepo. Vidiva se vsak dan, med snemanjem pa me tudi pokliče," pravi Martina, ki dela v Grčiji.

Igralec v Srbiji snema film Koriolan, medijske stolpce pa polni z razvratnim obnašanjem, zaradi katerega je pred kratkim pristal tudi v bolnišnici. Domnevno se je zastrupil s hrano in alkoholom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.