Magazin > VIP
7355 ogledov

Srbska manekenka dočakala le 25 let

Marija Ćurčić Instagram
Smrt manekenke pretresla Srbijo.

Včeraj je odjeknila vest, da je umrla 25-letna srbska manekenka in voditeljica Marija Ćurčić. Kurir piše, da si je lepotica sodila sama.

Marija, rojena Beograjčanka, se je začela z manekenstvom ukvarjati, ko ji je bilo rosnih 16 let, leto dni pozneje se je kot voditeljica zaposlila pri lokalni televiziji MTV. 

Njen eksotični videz je bil v tem poslu prednost, a tudi prekletstvo. “Moj obraz si hitro zapomniš, a tudi naveličaš, če se pojavi na več mestih hkrati. V teh primerih me ne bodo več najeli,” je povedala pred časom.

Marija ima afriške korenine. Njen dedek se je rodil v Kongu. “Moj dedek je bil ambasador. Ko je spoznal mojo babico, Srbkinjo, je nastala moja mama,” je nekoč izjavila Marija in dodala, da je imela zaradi svojega videza težko otroštvo. Na ulici so se sovaščani za njo obračali in jo ogovarjali v angleškem jeziku, ker so mislili, da je turistka. Pred štirimi dnevi se je fotografirala z nogometašem Ronaldinhom. “Uresničile so se mi otroške sanje,” je zapisala ob posnetku. Njene največje sanje, postati pevka, pa se lepotici žal niso uresničile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ostvarujem decacke snove ✨ • • • #mozzartbet #commercial #shooting #ronaldinho #model #modellife

A post shared by Marija Curcic (@__chocomuffin__) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.