Magazin > VIP
11223 ogledov

Srbski pevec: Pred njegovo bolnišnično sobo dežurajo 24 ur na dan

darko lazić Instagram
Nekdo bi pevca zdravil s pomočjo številk.

Odkar je srbski pevec Darko Lazić v bolnišnici, se je njegovim staršem oglasilo že ogromno ljudi, ki so jim priporočili različne metode zdravljenja. Njegovi prijatelji so povedali, da so bili nekateri predlogi skregani z zdravo pametjo. Med drugim se je oglasil nekdo, ki bi pevca zdravil s pomočjo številk, ki bi jih izračunal iz njegovih rojstnih podatkov. 

Njegova starša, Branka in Milan, se s tovrstnimi bedarijami nimata časa ukvarjati. Zelo se bojita, da bi si Darko vzel življenje. Najela sta osebe, ki pred njegovo sobo dežurajo 24 ur na dan. Gre za varnostnike, ki pazijo tudi na to, da v Darkovo sobo ne bi vstopili nezaželeni obiskovalci.

Starša sta vsa iz sebe, saj sta šele sedaj spoznala, da ima njun sin težave z odvisnostjo od drog in trenutno doživlja abstinenčno krizo. Bojijo se, da bi mu nekdo v sobo prinesel kokain, skrbi pa jih tudi, da Darko ne bi izključil aparatov, ki mu pomagajo živeti.

V nedeljo zvečer je Darko namreč izgubil živce. Ves dan se je slabo počutil, proti večeru pa se je njegovo stanje zaradi abstinenčne krize še dodatno poslabšalo. Pevec naj bi moledoval za drogo in izjavil, da bi bilo bolje, da se ne bi prebudil iz kome. Takrat so ga umaknili od drugih pacientov, saj jih je njegovo obnašanje vznemirilo. Zdravniki čakajo, da si Darko opomore od operacije. Ko bo spet pri močeh, ga bodo premestili v stanovanje, kjer bo lahko končno spet videl svojo hčer, ki jo zelo pogreša. To mu bo zagotovo vlilo novih moči.

Darko Lazić je konec oktobra doživel hudo prometno nesrečo. Njegovo stanje je bilo dalj časa kritično. 
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.