Magazin > VIP
10 ogledov

Srbsko manekenko pretepli in posilili?

Mina Milenković Facebook
Mlada srbska manekenka Mina Milenković, ki so jo dva dni pogrešali, trdi, da je bila posiljena in pretepena. Policija za zdaj podrobno raziskuje primer.

Mino so našli včeraj popoldne v beograjskem naselju Resnik. Srbski spletni portal Blic poroča, da jo je našla policijska patrulja, potem ko so jim prebivalci naselja sporočili, da so mladenko opazili med štopanjem na lokalni cesti. Kot poroča omenjeni portal, je bila lepotica bosa, zdelana in v zelo slabem zdravstvenem stanju. Policistom je pozneje dejala, da so jo dva dni posiljevali in pretepali.

Manekenka je trenutno v bolnišnici, kjer je pod stalnim zdravniškim nadzorom, tiskovni predstavnik pa o njenem stanju ni želel povedati kaj več. Za zdaj je znano le, da je Mina pred izginotjem svojemu fantu poslala SMS-sporočilo: "Nikoli več se ne bova videla, odhajam daleč stran." Kaj točno se je v zadnjih dneh dogajalo z njo, policija še preiskuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.