Magazin > VIP
23559 ogledov

Srce parajoči posnetki zaročenke tragično preminulega pevca

Melanie Martin
1/10
Profimedia
Ostala je sama z enoletnim sinčkom.

V soboto je na svojem domu v Kaliforniju umrl 34-letni pevec Aaron Carter. Po vsej verjetnosti se je v svoji banji utopil.

Njegova smrt pomeni velik udarec za njegovo družino in oboževalce, med tistimi, ki v tem trenutku najbolj trpijo, pa je zagotovo Melanie Martin, Aaronova zaročenka in mama njegovega sinčka Princa, ki bo čez tri tedne praznoval 1. rojstni dan.

Martin, ki dela kot model, so fotografi ujeli pred zvezdnikovo hišo, kjer solz ni skrivala. "Moj zaročenec Aaron Carter je umrl. Ljubim ga z vsem srcem in težko bo brez očeta vzgajati sina. Prosim, spoštujte zasebnost moje družine, medtem ko se spopadamo z izgubo ljubljene osebe. Te nesrečne resničnostni še vedno nismo sprejeli. Hvala za misli in molitve," je lepotica povedala za TMZ, pozneje pa se je od partnerja poslovila še na Instagramu, kjer je ob skupnem posnetku zapisala: "Ne morem dihati."

Njuno razmerje je bilo sicer zelo turbulentno. Zvezo sta večkrat prekinila, nazadnje takoj po rojstvu otroka, ko je Carter zaročenki očital, da mu je lagala in da je bila v stikih z njegovo sestro dvojčico. Carter z družino ni bil v dobrih odnosih, saj je bil prepričan, da ga želijo zvleči na sodišče in ga proglasiti za nesposobnega odločanja o svojem premoženju. Martin je Carterju očitala tudi fizično nasilje, zato so mu odvzeli skrbništvo nad sinom. Pred smrtjo pa se je par pobotal in imel velike načrte. Carter je želel prodati hišo, v kateri je v soboto umrl, in za družino kupiti večji dom. 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.