Magazin > VIP
0 ogledov

Srečno samski atomičarki

Kdo bo osvojil Špelino srce? Žurnal24 main
Boljši polovici zasedbe Atomik Harmonik, Špela in Tejči, sta potrdili, da sta samski, skupaj pa se bosta morda odpravili tudi na morje.

Dolgo se je šušljalo, da naj bi se obe dekleti razšli s svojima fantoma, vendar do zdaj punci še nista potrdili ali ovrgli govoric. Tokrat pa smo tako Špelo kot Matejo, ki sta se skupaj udeležili promocijske zabave nove plošče Kingstonov, povprašali o govoricah in prišli zadevi do dna.

"Sva srečno samski, svobodni, delava, kar nama paše, in živiva tako, kot želiva," je povedala Grošljeva, ki pa seveda pravi, da nikoli ne veš, kaj in kje te čaka, zato o tem, kako dolgo bosta samski, ne želi govoriti. "Nisem jasnovidna, zato ne vem. Ko bo, pa bo," je še dodala zgovorna Špela, Mateja pa se je njenemu mnenju seveda pridružila.

Sicer pa je Špela Matejo povabila tudi k sebi na morje, zato bosta dekleti poletni dopust morda preživeli kar skupaj, saj se odlično razumeta in se veselita poletnih dogodivščin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.