Magazin > VIP
12 ogledov

Srečno zaljubljeni do razhoda

Kate je Armstronga predstavila tudi svojemu sinu Ryderju.
1/13
Žurnal24 main
Zvezdniški pari imajo običajno kratek rok trajanja. Nekateri so skupaj srečni nekaj tednov, drugi nekaj mesecev, tretji nekaj let. Več kot polovica pa jih slej ko prej gre svojo pot.

Poskusiti ni greh, sta si mislila Owen Wilson in Kate Hudson, ko sta obnovila romanco. Vsi se še spomnimo poletja 2007, ko je Wilson poskušal storiti samomor, za katerega naj bi bil razlog tudi konec razmerja s svetlolaso igralko. Marca sta bila golobčka spet tako srečna kot v prvem poskusu, a tudi tokrat ni trajalo dolgo. Že sredi maja sta se razšla.

Kate ni potrebovala dolgo, da si je poiskala drugega moškega. Izbrala si je kolesarja Lancea Armstronga, s katerim si je krajšala čas do avgusta. Igralka priznava, da je težko biti monogamen, a da trenutno uživa v samskem stanu.

S cveta na cvet je skakala tudi igralka Kirsten Dunst. Nekaj časa ji je bil všeč igralec Ryan Gosling, nato glasbenik Andrew VanWyngarden, nato se je zabavala z Justinom Longom, nazadnje pa z režiserjem Jacobom Soboroffom.

Srečnejša kot kdajkoli je bila letos Paris Hilton. V objemu Benjija Madenna se je počutila srečno, zadovoljno, tako dobro, da je z njim načrtovala prihodnost. Novo leto naj bi skupaj preživela v Sydneyju, a iz te moke ne bo kruha. Parček je svoje poglavje po devetih mesecih zaključil.

Jennifer uživa v Johnovi družbi. © Flynet/JLP

 
Drugo priložnost je svoji zvezi s pevcem Johnom Mayerjem dala igralka Jennifer Aniston . Igralka, ki je letos le spregovorila o koncu zakona z Bradom Pittom , se je že maja grela ob postavnemu mladcu. Avgusta sta trčila ob oviro, zaradi katere sta nekaj časa preživela narazen, a sta hitro ugotovila, da jima je bolje skupaj. Nekateri že slišijo otroški jok.

Tisto, česar Jennifer ni videla na manekenu Paulu Sculforju , je opazila Cameron Diaz . Parček že stanuje skupaj. Orlandu Bloomu je srce ukradla avstralska manekenka Miranda Kerr . Sean Penn se je za kratek čas zagrel za manekenko Petro Nemcovo , a se je kasneje vrnil k ženi. Še vedno je srečno zaljubljena Jessica Simpson , čeprav so mediji njeno zvezo s Tonyjem Romom zaključili več kot enkrat. Nič več svoje sreče ne skriva Ryan Phillippe , ki mu je srce ukradla avstralska igralka Abbie Cornish . Našla sta se tudi Rihanna in Chris Brown .

Je ali ni? Še sama se ne more odločiti. Kdo? Lindsay Lohan , seveda. Po neuspešnih zvezah z moškimi si je poiskala dekle, a se ne želi opredeliti kot lezbijka, niti kot biseksualka. S Samantho Ronson sta par večji del letošnjega leta, a šele decembra je v intervjuju za Harper's Bazaar priznala očitno. Lohanova ima podporo vse družine, z izjemo očeta Michaela, ki je javno spregovoril o neodobravanju njune zveze. Malo dlje pa je potreboval, da je priznal nezakonsko hčerko.

Potem ko je Sienna Miller končala zvezo z Rhysom Ifansom , se je tolažila v objemu Balthazarja Gettyja . Getty, oče štirih otrok, je ob postavni svetlolaski pozabil na ženo in družino. Kljub krajši prekinitvi naj bi bila še vedno skupaj.

Srečno zaročene so Jennifer Hudson , Kelly Osbourne , Natasha Bedingfield , Carmen Electra , Uma Thurman , ki se jim je pridružil zaročeni Robert Redford . Ljubezen je spet našla Michelle Williams , ki se videva z režiserjem Spikeom Jonezom .

Niso si bili usojeni


Geogre ostaja samski. © JLP

 
Vsi, ki so mislili, da je zakrknjeni samec George Clooney na poti v zakonski jarem, so se motili. Po skoraj enem letu je eden najbolj zaželenih samcev na svetu končal zvezo z lepotico Sarah Larson . Larsonova, natakarica, ki je postala manekenka, se je po razhodu hitro pobrala. Kaj je bilo krivo, ni želela razkriti. Nekateri so bili prepričani, da si je George našel drugo, drugi so njo videli z ljubmicem, tretji so za razhod krivili njeno željo po večjih prsih. Razlogi gor ali dol, George je spet na voljo.

Prosto mesto se je odprlo tudi v Playboyevi graščini, saj je Hugh Hefner septembra ostal brez ene od treh ljubic. Njegova priljubljena zajčica Holly Madison se je naveličala pohotnega starca Hugha in se ozrla za mlajšim mesom. Navdušil jo je iluzionist Criss Angel , s katerim naj bi prihodnje leto stopila pred oltar. Oddal jo bo nihče drug kot Hugh.

Po dveh letih sta zaroko razdrla tudi Nicollette Sheridan in Michael Bolton . Razloga nista navedla. Nicollette je razpad zveze hitro prebolela. Novembra so jo ujeli v objemu Davida Spadea .

Fosterjeva si je poiskala drugo. © Flynet/JLP

 
Jodie Foster je po več kot dvajsetih letih lani decembra le priznala, da ima razmerje s Cydney Bernard , s katero sta se spoznali na snemanju filma Sommersby leta 1993. Le šest mesecev zatem pa se je razmerje končalo. Fosterjeva naj bi se ogrela za Cindy Mort , ki jo je spoznala na snemanju filma Neustrašna.

Same so ostale tudi igralke Drew Barrymore , Anne Hathaway , Winona Ryder in Natalie Portman , pevki Norah Jones in Lily Allen ter igralec Zach Braff . Samote so si zaželeli tudi Kanye West , Anthony Kiedis ter Emily Blunt , ki se je videvala z Michaelom Bublejem .

Zaroko sta razdrli Salma Hayek in Jamie Presley . Po šestih letih je ostal sam Simon Cowell , Marilyn Manson pa si je že poiskal nadomestek za Evan Rachel Wood , s katero sta se razšla novembra. Nad svojo zvezo sta obupala igralca Mary-Louise Parker in Jeffrey Dean Morgan ter Billy Zane in Kelly Brook .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.