Magazin > VIP
23 ogledov

Sta bila Demi in Ashton sploh poročena?

Ashton Kutcher, Demi Moore Flynet
Glede na to, da sta se Demi Moore in Ashton Kutcher razšla že novembra lani, pa še vedno nista vložila zahtevka za ločitev, so se pojavile govorice, da nista bila nikoli uradno poročena.

Novembra lani je odjeknila novica, da se Demi Moore po šestih letih zakona razhaja s svojim nezvestim možem, Ashtonom Kutcherjem. Odkar živita ločeno, je tako minilo že več kot pol leta, pa nihče od njiju še vedno ni vložil zahtevka za ločitev. Tako naj bi se med njunimi bližnjimi že začelo ugibati o pravem razlogu za to. "Nenavadno je, da še vedno nista vložila zahtevka. Nekaj časa se je domnevalo, da Demi in Ashton še vedno nista vložila ločitvenih papirjev, ker se dejansko nista nikoli uradno poročila," je razkril neimenovani vir in dodal: "Nekateri namreč verjamejo, da sta se poročila le v simboličnem kabalističnem obredu, zatem pa tega nikoli tudi uradno potrdila." Vir sicer omenja tudi drugo možnost: "Ali pa je to preprosto zato, ker Demi ni zmožna sprožiti petelina in še vedno upa na drugo priložnost."

Demi je bila, kot pravi vir, namreč trdno odločena glede razhoda z Ashtonom in vsi so bili prepričani, da bosta stvari uredila konec leta. Zatem je sicer odšla na zdravljenje, vendar nekatere preseneča, da se zdaj, ko je nazaj, vseeno še vedno ni odločila tudi za uradno ločitev od Ashtona. Nekdanja zakonca sta se sicer pred kratkim ponovno srečala in njuno srečanje naj bi bilo zelo čustveno. Vendar naj ne bi imela nobenih načrtov za obnovitev zveze.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.