Magazin > VIP
52 ogledov

Sta Heidi in Seal spet skupaj?

Seal Heidi Klum Reuters
Tuji mediji poročajo, da naj bi se Heidi Klum in Seal spet zbližala. Je morda zato končala zvezo z varnostnikom Martinom Kristenom?

Odkar se je Heidi Klum v začetku januarja razšla s svojim nekdanjim varnostnikom Martinom Kristenom, se govori, da je za to kriv njen bivši mož Seal. Da naj bi se ljubezen med njima spet ogrela, poroča avstralska revija. "Konec lanskega leta je njuna hčerka Lou večkrat potožila, da je žalostna, ker premalo vidi svojega očeta, zato sta se Heidi in Seal odločila, da bosta skupaj preživela več časa," je za revijo povedal vir in dodal: "To ju je pripeljalo do skupnih večerij, preživljanja koncev tedna v isti hiši in celo ponovnih poljubov. Definitivno sta spet skupaj."

Ali sta zvezdnika res obudila svojo ljubezen, še ni znano, se je pa o tem na svoji spletni strani razpisal tudi slavni tračar Perez Hilton, ki je znan po tem, da se le redko zmoti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.