Magazin > VIP
24 ogledov

Sta Jessica in Justin še skupaj?

jessica_biel_fly_712 Žurnal24 main
Govorice o razhodu med Jessico Biel in Justinom Timberlakom je vzbudilo dejstvo, da je igralka sama prišla na premiero komedije, v kateri igra glavno vlogo, o pevcu pa ni hotela govoriti.
Jessica Biel je prišla na londonsko premiero komedije Easy Virtue, v kateri igra glavno vlogo. Več pozornosti kot film pa je vzbujalo dejstvo, da je igralka prišla brez svojega fanta Justina Timberlaka. Zadnje časa naj bi bila nanj jezna, ker naj bi se več govorilo o pevcu kot o njej, sama pa naj bi bila poznana le še kot njegova punca in ne dobra igralka. Kje se je Justin mudil med dogodkom, ki je bil zanjo nadvse pomemben, nihče ne ve, Jessici pa tudi ni bilo do pojasnjevanja. Poleg Jessice Claire Biel, kot je njeno polno ime, se v filmu pojavijo tudi Ben Barnes, Colin Firth in Kristin Scott Thomas.

Bielova, ki se je med igralsko kariero vedno ukvarjala tudi z manekenstvom, je pred kratkim priznala, da se panično boji staranja, še bolj pa lepotnih operacij. O vezi z Justinom je zelo molčeča, zato so mediji nanjo toliko bolj pozorni. Par naj bi menda že načrtoval poroko, in sicer na karibskem otočju.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.