Magazin > VIP
22 ogledov

Sta Justin in Cameron spet par?

Justin in Cameron sta se spet zbližala na snemanju, kjer vidno uživata. (Foto: F Žurnal24 main
Justin Timberlake naj bi se na snemanju skupnega filma vnovič združil z nekdanjim dekletom Cameron Diaz. Sodeč po govoricah naj bi bila prav Cameron razlog za prekinitev zveze med Justinom in Jessico Biel.

Justin, ki se je pred kratkim lotil tudi igralstva, se je po besedah prijateljev s Cameron vnovič zbližal na snemanju filma Bad Teacher, kar naj bi opazila tudi Jessica. 28-letna igralka je zato postajala vedno bolj ljubosumna, kar je Justina močno odbijalo.

 

Za vse je kriva Cameron

Zvezdnikovi prijatelji so med drugim še razkrili, da je Jessica postajala vedno bolj nezaupljiva, zato je Justinu prekipelo. Posledično jo je začel odrivati od sebe, česar Jessica ni prenesla, zato se je vdala in prekinila njuno triletno zvezo.

 

In očitno se je Jessica odločila pravilno. "Justin želi s Cameron začeti znova. Upa, da jima bo tokrat uspelo, saj želi z njo ostati do konca življenja. V njej je našel žensko, ki ga razume in se smeji njegovim šalam. Jessica se nikoli ni," je za konec še povedal neznani vir blizu Justina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.