Magazin > VIP
61 ogledov

Sta nova miss in pevec par?

Sara Savnik Samo Trebižan
Ga nova miss Universe "šmira" z znanim pevcem?

Nova miss Universe Slovenije 2013 Sara Savnik je bila ujeta v družbi pevca skupine M.A.D. (nekdanji Game Over) Alena Hassa. Privoščila sta si kosilo v ljubljanskem Pucciniju in poklepetala o modni reviji, na kateri sta se pred dvema tednoma uradno spoznala.

Kot kaže, je bil pogovor zgolj prijateljske narave, saj sta menda govorila o novem skupnem sodelovanju. Skupina M.A.D. naj bi namreč nastopila na Sarinem uradnem prevzemu krone in lente za Miss Universe Slovenije, ki bo 12. decembra v Ljubljani. Sara bo na dogodku predstavila tudi nekaj kosov oblačil,  ki jih je kreirala sama. V njenih kvačkanih kopalkah, ki so prava paša za oči, se bodo sprehodile finalistke Miss Universe Slovenije, Sara pa bo s pomočjo Agencije Ekskluzivno predstavila tudi svoj nakit znamke Miss Universe Slovenije by Sara Savnik. 

Komentarjev 5
  • Polonca 08:45 30.november 2013.

    ohhh. kako lahko punco kar tako obsojate. če bi imela poznanstva bi ji naziv podelili že na izboru samem.... strinjam se da je to ena velika kuhinja, ker vem, da je Nina za zmago vedle že mesec pred izborom. zato ...prikaži več pa je to tako. Očitno punca res ni bila prava in si zato Sara to zaluži!

  • derflottedreier 21:09 26.november 2013.

    same medijske megazvezde, za večerjo je pa tle naroču : http://viagra-brezrecepta.eu/ aneee?

  • Speedy006 19:56 26.november 2013.

    Znanim ??? Ne se zajebavat