Magazin > VIP
21 ogledov

Rihanna spet seksa s Chrisom

Chris Brown Rihanna ANG/Fame Pictures
Skoraj tri leta po tem, ko jo je Chris brutalno pretepel, se je Rihanna, kot kaže, vrnila k nasilnemu fantu. Govorice sta sprožila kar sama, saj si prek Twitterja izmenjujeta nežne besede.

Konec prejšnjega tedna je Chris na svojem Twitter profilu zapisal: "Ljubim te bolj, kot se zavedaš!" Rihanna, ki je spet med njegovimi sledilci, pa se je hitro odzvala z besedami: "Vedno te bom ljubila." Da se med zvezdnikoma spet nekaj plete, je v sredini decembra namignila tudi Chrisova mama Joyce Hawkins. "Pogrešam te in rada te imam! Ti že veš, kdo si," je napisala, Rihanna pa je kmalu zatem objavila tvit "tudi jaz te pogrešam in te imam rada".

Novo leto pa sta pričakala narazen. Rihanna se je zabavala v Miamiju na zabavi P. Diddyja, Chris pa na drugi strani celine, v Las Vegasu. Dvaindvajsetletnemu pevcu je družbo delala manekenka Karrueche Tran, ki naj bi bila njegovo dekle, kar je močno ujezilo Rihanno. S tem je 23-letna zvezdnica namigovanja o ponovni združitvi s Chrisom le še potrdila. "Kako ji lahko lažeš, če pa spiš z mano?" je pred kratkim zapisala na Twitterju. Njeno naklonjenost nasilnemu nekdanjemu fantu je potrdil tudi bližnji prijatelj, ki je za britanske medije povedal: "Rihanna nikoli ni prenehala ljubiti Chrisa."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.