Magazin > VIP
34 ogledov

Sta Scarlett in Sean novi par?

Sean in Scarlett se nista razšla. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Igralca Seana Penna in Scarlett Johansson so že nekajkrat opazili skupaj, a sta vselej trdila, da sta le prijatelja, ki skupaj obiskujeta koncerte. A mediji njuni zgodbici ne verjamejo več.

Scarlett in Seana so namreč opazili na kratkem oddihu v Mehiki, kamor sta se opravila v torek zjutraj. Isti večer sta si privoščila romantično večerjo, kjer je njune zaljubljene poglede opazilo več prič. V domači Los Angeles sta se vrnila že naslednje jutro, saj so Scarlett čakale delovne obveznosti.

 

"Prijatelja", ki se veliko družita

Kratek obisk Mehike pa ni edini zmenek, ki so ga izvohali paparaci. V ponedeljek sta bila opažena tudi med kosilom v Los Angelesu, kjer naj bi Seanova roka "ušla" na Scarlettino stegno, kar je seveda še bolj spodbudilo govorice o romanci.

 

Pred dobrim mesecem pa sta se skupaj udeležila zabave filma Črni labod, ki sta jo v zgodnjih jutranjih urah zapustila skupaj. "Vso noč sta se spogledovala in popolnoma ignorirala druge," je razkril vir z zabave.

 

Tiskovni predstavnik 26-letne igralke še ni komentiral namigovanj o romanci, prav tako molči predstavnica 50-letnega Seana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.