Magazin > VIP
20 ogledov

Sta se Justin in Jessica razšla?

Čustva med Justinom in Jessico naj bi se ohladila. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Po treh letih zveze, ki so jo stalno spremljale občasne prekinitve, naj bi se Justin Timberlake in Jessica Biel dokončno razšla.

Eden najlepših hollywoodskih parov se je po besedah bližnjega prijatelja razšel, ker sta se v zadnjih mesecih zelo odtujila. Po dolgem pogovoru sta sklenila, da je najbolje, da končata svojo zvezo.

 

"Justin je resnično verjel, da je končno našel tisto pravo, enako je čutila tudi Jessica. A njuna zveza zadnje mesece ni imela več smisla," je izdal neimenovani vir in dodal, da sta o koncu razmišljala že dlje časa.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Glavni krivec je urnik

29-letni pevec in 28-letna igralka, ki sta bila na začetku svoje skupne poti nerazdružljiva, naj bi odtujil prenatrpan urnik, ki jima ni dopuščal veliko skupnih trenutkov.

 

Justin je namreč zelo zaposlen z glasbo, poleg tega pa se posveča še igralstvu – trenutno snema film Bad Teacher z nekdanjim dekletom Cameron Diaz. Jessica pa je zadnje čase zelo zaposlena s snemanjem in produciranjem filma Mob Girl.

 

"Oba sta zelo zasedena, delo jima skoraj ne dopušča prostega časa. Vedela sta, da se bo vse skupaj končalo prej ali slej. Prenatrpan urnik je žal ubil njuno romanco," je za konec še povedal njun bližnji prijatelj in dodal, da zvezdnika kljub vsemu ostajata v prijateljskih odnosih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.