Magazin > VIP
22 ogledov

Sta se naveličala Francije?

Nova vila naj bi imela celo lastno pristajalno stezo. Žurnal24 main
Angelina Jolie in Brad Pitt sta prispela v Berlin, kjer bosta z otroki bivala med snemanjem novega filma.

Slavni par se bo vselil v vilo ob jezeru Wannsee na obrobju Berlina, čeprav sta kupila tudi stanovanje v centru mesta. Za najemnino bosta plačevala 20.000 funtov na teden. No, prostora bo več kot dovolj, saj gre za posestvo v velikosti 12.000 kvadratnih metrov. Tu bosta ostala predvidoma nekaj mesecev.

Posestvo bo varovalo 11 telesnih stražarjev. Seveda bosta potrebovala tudi osebne kuharje in dve varuški za dodatno pomoč pri Angelininem materinstvu, s katerim je imela zadnje čase kar nekaj težav.

Razlog za selitev pa niso težavni odnosi s sosedi v Nici, kjer sta živela doslej, temveč Bradovo snemanje novega filma. Quentin Tarantino ga je namreč uvrstil v igralsko zasedbo nove vojne drame Inglorious Bastards.

S selitvijo pa sta znova zanikala vse govorice, da se razhajata. Do snemanja Bradovega filma imata na voljo še nekaj tednov za sproščanje in uživanje v Berlinu, kjer sta že večkrat preživljala prosti čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.