Magazin > VIP
27 ogledov

Sta se Renee in Bradley razšla?

Nista več skupaj? (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Renee Zellweger in Bradley Cooper, ki sta bila parček skoraj dve leti in sta skupaj živela od lanske jeseni, naj bi se razšla.

Eden najbolj očarljivih hollywoodskih parov se je po skoraj dveh letih razšel, pišejo ameriški mediji. Zakaj sta se Renee Zellweger in Bradley Cooper razšla, zaenkrat še ni znano, tudi igralca še nista komentirala razhoda.

41-letna oskarjevka in njen 36-letni Bradley sta že kmalu po tem, ko sta se leta 2009 spoznala, začela zvezo. Igralec je ob promociji njunega skupnega filma Primer št. 39 (Case 39) povedal: "Preprosto, ljubim jo. Z njo tudi zelo rad igram. Toliko se lahko naučim od nje."  Lani jeseni sta se odločila za skupno ljubezensko gnezdece, Renee pa se je zelo dobro razumela tudi z njegovo družino. Letos januarja je v zadnjem trenutku celo odpovedala svoj prihod na podelitev zlatih globusov, da bi bila ob Bradleyju, ko mu je umrl oče.

Vendar pa so se govorice o problemih med njima pojavile že februarja, ko sta se na zabavi ob podelitvi oskarjev sicer zabavala, a ne skupaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.