Magazin > VIP
2 ogledov

Sta William in Kate sorodni duši?

Poroka med Kate in Williamom je napovedana za 29. aprila naslednje leto. (Foto: Žurnal24 main
Znano slovensko numerologinjo LiLi SoRuM smo vprašali, ali so princu Williamu in Kate Middleton številke v ljubezni naklonjene.

  "Oba imata v osebnih številih prisotna predvsem števila, ki simbolizirajo čustva. On ima bolj razvito intuicijo kot ona, kar je zanimivo za osebo moškega spola. Catherine je bolj kreativna in tudi umetniško nadarjena, zato Williamovo čustvenost sprejema in spoštuje. Vsekakor je njuna lekcija ravno izražanje svoje notranje pristnosti in sprejemanje notranjega otroka drugega. Zelo ugodna, a včasih čustveno naporna kombinacija. Predvsem ona je nagnjena k pretirani zasanjanosti in pravljičnim predstavam o ljubezni, ki jih bo on, kljub izjemno nežnem srcu, težko izpolnil," napoveduje Sorumova.

Za razglasitev zaroke in poroke pa si je lepi par izbral ugodno leto. "Princ je v osebnem letu pod vplivom števila 3, njegova zaročenka pa pod vplivom števila 4, kar pomeni, da ona gradi temelje svojega življenja, on pa sledi temu, kar čuti."

V zakonu jima kaže dobro, če le ne bosta preveč muhasta. "Njun zakon bi lahko bil romantičen, a le pod pogojem, da se bosta pogovarjala o svojih pričakovanjih. Catherine je ''princeska na zrnu graha', ki mnogokrat pričakuje, da ji njen dragi bere misli," zaključuje numerologinja.

Držimo pesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.