Magazin > VIP
89 ogledov

Stallona našli mrtvega šele po treh dneh?

Sage Stallone FameFlynet
Sin Sylvestra Stallona Sage Stallone naj bi v svojem stanovanju umrl že najmanj pred tremi dnevi.

36-letni igralec, režiser in producent Sage Stallone, ki so ga v njegovi hiši v Los Angelesu mrtvega našli v petek, naj bi doma mrtev ležal že najmanj tri dni do enega tedna, so povedali policijski viri. Igralčeva mati je, po tem, ko sina ni mogla priklicati že nekaj dni, k njemu poslala gospodinjo, ki pa je Stallona našla mrtvega. Čeprav se je namigovalo, da bi lahko šlo za samomor, policijski viri pravijo, da vsi dokazi kažejo na to, da je šlo za nesrečo.

Neimenovani vir je za ameriški spletni portal TMZ zaupal, da je Sage živel zelo samotarsko življenje. Po več dni skupaj je bil zaprt v svoji sobi, kamor ni imela vstopa niti njegova gospodinja, še več, na vrata njegove sobe ni smela niti potrkati.  Soba naj bi bila zelo zanemarjena, smrdljiva, povsod naj bi ležali cigaretni ogorki in pločevinke piva. Da je Stallone kazal znake odvisnosti in živel zelo zanemarjeno, je potrdil tudi urednik revije Girls and Corpses Robert Rhine, ki je igralca na njegovem domu obiskal maja, ko so ga fotografirali za omenjeno revijo. Nad njegovo smrtjo naj ne bi bili presenečeni niti njegovi sosedje, še poroča portal TMZ.

Stallonov prijatelj in odvetnik  George Braunstein pa trdi, da so vse te navedbe napačne, saj je bil igralec še sedemnajst ur, preden so ga našli mrtvega, aktiven na svojem Facebook profilu. George, ki je igralca poznal že petnajst let, še pravi, da Sage nikoli ni kazal znakov odvisnosti, ni pil alkohola in da so v njegovi sobi ležale pločevinke sode in ne piva.

Kaj točno se je zgodilo s sinom Sylvestra Stallona, bo znano šele po obdukciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.