Magazin > VIP
82 ogledov

"Stallone kriv za sinovo smrt"

Sage Stallone FameFlynet
Edd Filiti, sin polsestre Sylvestra Stallona, pravi, da sta igralec in njegova žena Jennifer Flavin kriva za prezgodnjo smrt 36-letnega Sagea.

Sly naj bi svojega najstarejšega otroka po besedah Edda Filitija zanemarjal. Kot pravi, sinu nikoli ni vračal klicev. Nazadnje se mu ni oglasil, ko mu je Sage poskušal zaželeti vse najboljše za rojstni dan. "Kaj je naredil narobe? Ti zaželel vse najboljše? Niti ti niti ona (Jennifer, op. a.) mu nista vrnila klica. To je bilo vse, kar je hotel, svojega očeta. Vem, da ti ni mar za to, kar se je zgodilo. A mar ti bo, ko se boš cvrl pod povečevalnim steklom javnega mnenja," je Edd zapisal na svoji Facebook strani.

Za slabe družinske razmere Filiti krivi Slyevo ženo, s katero se je poročil leta 1997. "Jennifer, zmagala si. Družino si uničila in dobila si svojo trofejo. Čestitke. Kot si povedala moji družini: 'Jaz sem Slyeva družina, drugih ne potrebuje.' Bomo videli, kako močno te bo zdaj potreboval," je še zapisal Edd, a besede pozneje izbrisal s profila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.