Magazin > VIP
28 ogledov

Stallone prodal svojega psa za 50 dolarjev

Sylvester Stallone FameFlynet
Ameriški igralec Sylvester Stallone je nekoč svojega psa prodal za 50 dolarjev, a ga je teden dni kasneje kupil nazaj za tri tisočake.

Sylvester je bil na začetku kariere tako obupan in reven, da je bil prisiljen prodati svojega kosmatinca za petdeset evrov (približno 36 evrov). A že teden kasneje je prišel nazaj ponj, ker mu je uspelo mastno prodati scenarij za film Rocky. "Psa sem privezal k neki trgovini in napisal, da ga prodam za sto dolarjev. Zanj sem od nekega pritlikvca Jimmyja dobil pol manj."

Čez en teden se je Sylvester vrnil k Jimmyju in prosil, če mu psa proda nazaj, a Jimmy se ni dal. "Pokazal mi je vse svoje otroke in mi rekel, da so zaljubljeni v psa. Rekel sem mu, da ga je imel le en teden! Začel se je prerekati z mano in mi groziti, da me bo ubil, zato sem mu ponudil več denarja. No, tri tisočake in nekaj groženj kasneje ... sva se dogovorila," je zgodbo zaključil 66-letni zvezdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.