Magazin > VIP
70 ogledov

Stallone se je odzval na sinovo smrt

Sage Stallone FameFlynet
Sylvester Stallone je za medije dal prvo izjavo po sinovi smrti. Kaj je krivo za njegovo smrt, še ni znano, a njegov odvetnik zatrjuje, da se zagotovo ni ubil.

Igralec Sylvester Stallone je za ameriški spletni portal TMZ dejal, da je "obupan" zaradi sinove smrti in da si želi, da bi se ugibanja glede okoliščin smrti nehala. "Ni večje bolečine kot izguba otroka. Zato rotim ljudi, naj spoštujejo spomin na mojega sina in sočustvujejo z njegovo ljubečo materjo Sasho," je sporočil Sylvester in dodal: "Ta mučna bolečina bo za vedno ostala del mojega življenja. Sage je bil moj prvorojenec in središče mojega sveta."

So se pa medtem pojavila namigovanja, da je za smrt kriv prevelik odmerek droge, a Sageev odvetnik George Braunstein trdi, da je to daleč od nesreče. "Sage niti alkohola ni pil. Mislim, da je umrl naravne smrti ali pa zaradi hude nesreče. Njegova smrt ni nikakor povezana z drogami, preprosto ni bil takšen človek," je prepričan odvetnik. Neimenovani vir pa je za RadarOnline.com povedal, da so pri 36-letniku našli prazne stekleničke zdravil na recept. "A ni bilo videti, da je šlo za samomor, prav tako policisti niso našli nobenega sporočila."

Prazne stekleničke zdravil je potrdil tudi mrliški oglednik, a še ni želel dati izjave o tem, kakšno zdravilo je bilo v njih in ali je povzročilo Sageevo smrt.

Odvetnik Braunstein je za medije še sporočil, da Sageeva družina preživlja težke čase. "Njegova mama je obupana. Pokušajo biti močni in organizirati vse potrebno za njegov pogreb. Tudi s Sylvestrom je hudo. Tragično je."

Sagea so mrtvega našli v petek na njegovem domu, kjer pa naj bi mrtev ležal že najmanj tri dni do enega tedna.

Komentarjev 1
  • jurij.jeraj 11:21 16.julij 2012.

    Umrl naj bi v petek, mrtev naj bi ležal najmanj tri dni do enega tedna. WTF