Magazin > VIP
54 ogledov

Stallonova hčerka na operacijo srca

Sylvester Stallone Jennifer Flavin Sophia Sistine Rose Scarlet FameFlynet
Tragedija v družini Stallone se nadaljuje. Sophia Stallone bo morala na operacijo srca.

Potem ko je julija letos zaradi srčnega infarkta umrl sin igralca Sylvestra Stallona, Sage Stallone, ima s srcem težave še hčerka Sophia. Šestnajstletnica bo morala teden pred božičem na operacijo srca. Prvič so jo na srcu operirali, ko je bila stara komaj dva meseca.

"Vsak dan mislim na svoje srce," je povedala. "Jem zdravo, ker pa se hitreje utrudim, moram biti previdna pri izbiri športa. Sedaj bom morala znova na operacijo, ker se je tkivo, ki so ga pred šestnajstimi leti vstavili, razširilo, težave pa imam z zaklopko. Če bo šlo vse po načrtih, bom v bolnišnici pet dni," je povedala.

Jennifer Flavin, ki je z igralcem poročena od leta 1997 in ima z njim tri hčerke (poleg Sophie še štirinajstletno Sistine Rose in desetletno Scarlet), je razkrila: "To je strašno leto za družino. Za Sylvestra je grozno leto. Čisto je na tleh, o sinu pa ne želi govoriti."

Igralca pa ni prizadela le smrt sina, temveč tudi smrt njegove sestre Toni Ann Fility, ki je avgusta umrla zaradi raka na pljučih. Prav v tistem času pa je izvedel, da bo morala Sophia na operacijo. Sylvester bi naredil vse, da bi bili njegovi otroci varni, tudi skočil s stolpnice, je povedal za nemški RTL.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.