Magazin > VIP
640 ogledov

Stančka Šukalo: To je njena poporodna nočna mora

stančka šukalo, richie rusko mediaspeed
Stančka Šukalo, lepotica in voditeljica, ki je družinsko srečo našla s pevcem Ruskom, se po porodu ne spopada le z običajnimi težavami mladih mamic.

Stančka, ki jo je mali princ Kyle razveselil pred pol leta, se po porodu sooča s pravo zdravstveno nočno moro, za katero upa, da bo čim prej mimo.

"Po porodu sem bila še dva, tri mesece povsem utrujena, nič nisem shujšala, celo pridobila sem nekaj kilogramov, kljub temu da redno dojim. Sprva sem vse težave pripisala utrujenosti, saj se naš mali zbuja na uro in pol do dve uri in to že šest mesecev. Ko težave le niso izginile, sem se odločila za samoplačniški pregled, kjer so ugotovili, da mi ščitnica preveč deluje. Nato sem težave z naravnimi pripravki poskušala rešiti sama, a se je obrnilo v drugo smer, ščitnica mi je začela premalo delovati, zato sem trenutno na zdravilih, čeprav zame to ni optimalna opcija in upam, da gre res le za poporodne težave, ki bodo s časom izzvenele," je zaupala mlada mamica, ki pa ne pusti, da bi ji utrujenost pokvarila materinske radosti: "Kljub neprespanosti in zdravstvenim težavam, nikoli nisem bila živčna ali slabe volje. Res sem hvaležna za sinčka, ki je sicer pravi dobrovoljček. Koliko parov se trudi več let, pa se jim ne nasmehne takšna sreča. Res pa je, da sva si želela še enega, vendar bomo sedaj dvakrat razmislili."

Komentarjev 1
  • Majazmaja 12:37 17.maj 2016.

    Stančka, Stančka, slovenština Vam pa ne gre, a ne?