Magazin > VIP
37618 ogledov

Stanje Jeremyja Rennerja hujše, kot so predvidevali

jeremy renner Instagram
Bo igralec izgubil nogo?

Zvezdnika Jeremyja Rennerja so na prvi dan novega leta s helikopterjem prepeljali v bolnišnico v mesto Reno, kjer ga zdravijo zaradi poškodbe prsnega koša in hude poškodbe noge. Povozil ga je snežni plug. Njegovo stanje je bilo več dni kritično.

Kaj se je zgodilo ...

Med prazniki je močno snežilo in avto igralčevega sorodnika je obtičal v visokem snegu. Jeremy je skočil s snežnega pluga, da bi sorodniku pomagal. Plug se je začel nenadoma premikati, nesreča pa se je zgodila, ko je Renner poskušal skočiti na vozilo, da bi ga ustavil.

Njegova družina je po pisanju Radaronline močno zaskrbljena. "Za njim sta že dve zapleteni operaciji. Obstajajo resni dvomi, da bo lahko še kdaj normalno hodil. Ali sploh še stopil na noge," je mediju povedal vir in še dodal: "Njegova družina se boji, da so poškodbe tako velike, da bo njegovo gibanje omejeno. Če bo sploh lahko obdržal nogo ..."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.