Magazin > VIP
30 ogledov

Stanje vojvodinje Kate se je poslabšalo

William Kate Reuters
Kate se bo morda morala vrniti v bolnišnico.

Cambriški vojvodinji Kate se je zdravstveno stanje poslabšalo. Kot pišejo, ji je v soboto spet postalo  izjemno slabo. Če bi ji grozila dehidracija, se bo morala vrniti v bolnišnico.

William je do nadaljnjega odpovedal vse termine. V soboto se je princ sicer udeležil dobrodelne prireditve, na kateri se je pošalil, da ne razume, zakaj nosečniški slabosti pravijo "jutranja slabost". "Morali bi jo poimenovati dnevna in nočna slabost. Zdi se, kot da je ne bo nikoli konec,“ je izjavil.

Kate so iz bolnišnice King Edward VII. izpustili v četrtek, potem ko je v zdravniški oskrbi prebila štiri dni. "Čisto običajno je, da se slabost vrne. Iz spoštovanja do Katine zasebnosti več ne bomo povedali,“ je povedal tiskovni predstavnik dvora.

Komentarjev 4
  • feferon 20:02 10.december 2012.

    Jadna mala nema šta da jede.

  • Oseba_ 15:26 10.december 2012.

    haha

  • leonardo 14:30 10.december 2012.

    No, moja žena je bruhala ne samo tri mesece ampak kar 9. In veste, da pri nas zdravniku še uho ni počilo. Res pa je, da je to že kar nekaj let nazaj. Mogoče je danes kaj bolje, oziroma kot ...prikaži več slišim današnje ženske v bolniški preživijo kar pol ali pa še več nosečnosti. Pa še nekaj, ni bilo dvojčkov. NO TU SMO PA ENAKI, PRENESTI BO PAČ MORALA., kot vsaka nekronana glava.