Magazin > VIP
9373 ogledov

Stanje žene Šabana Šaulića vse slabše

gorana šaulić
Gordana Šaulić se ne more sprijazniti s smrtjo svojega soproga.

Sredi februarja je v prometni nesreči v Nemčiji umrl 67-letni srbski pevec narodne glasbe Šaban Šaulić. Slab mesec po tragediji se je morala pevčeva družina spopasti še s smrtjo Šabanovega brata Muradifa, za katerega pravijo, da je umrl od žalosti, pevčev brat Hasan pa je od stresa pristal v bolnišnici.

Družino pa sedaj skrbi tudi za zdravje zvezdnikove vdove Gordane, ki se ne more sprijazniti s smrtjo moža, s katerim je bila 43 let poročena. "Ne zapušča hiše, ne spi in odklanja hrano,“ je povedal vir, ki je še dodal, da so prijatelji užaloščeni vdovi predlagali, naj za nekaj časa zapusti Beograd. "Noče, kot bi čakala, da se njen Šaban vrne. /.../ Njeno stanje in zdravje vse zelo skrbita. Ni videti dobro,“ pravi vir.

Šaban Šaulić | Avtor: Profimedia Profimedia

V njunem zakonu sicer ni bilo vedno vse rožnato. Gordana je od Šabana leta 1985 zahtevala ločitev, ker je imel težave z alkoholom. Ločena sta bila 20 dni, nato pa sta se pobotala. Paru so se v zakonu rodili trije otroci.

Gordana je po tragediji govorila s srbskimi mediji. Povedala je, da je slutila, da se bo zgodilo nekaj tragičnega. "Ne vem, kaj naj vam povem. Zjutraj sem ga nekajkrat klicala, kot da bi slutila, da se bo nekaj zgodilo. Ne morem govoriti,“ je dejala, v osmrtnici pa je zapisala: "Zame si na daljni poti, kamor ti bom kot mnogokrat prej, nekoč sledila, da bi se nekje le skupaj postarala.“

 

Komentarjev 4
  • jakec42 07:32 22.marec 2019.

    Nevem kaj ima ta šaban z nami da ga kar naprej omenjate!?

  • janez51 10:57 21.marec 2019.

    g. novinarka, raje pišite o kriminalu, ki se dogaja na tožilstvu in sodstvu! mamico samohranilko z dvema otrokama so zaradi nekaj EUR dolga metali iz stanovanja, kriminalci, jankovići, furlani, itd, pa jim sodstvo odpisujejo miljone in miljone EUR! za šabane me pa boli k...!

  • Snežinko 09:57 21.marec 2019.

    Vsi po vrsti umirajo njegovi najbližji... kar pomeni, da je on očitno vse napajal z denarjem, zdaj so pa težave...