Magazin > VIP
131 ogledov

Stanovanja izbira glede na velikost omar

Danica Lovenjak Zaklop.com
Danica Lovenjak si je spet našla novo domovanje, tokrat v centru prestolnice, kjer ima dovolj prostora tudi za svojo veliko zbirko čevljev in torbic.

Nekdanja televizijska voditeljica in pisateljica Danica Lovenjak se je prejšnji teden preselila v novo stanovanje v središču prestolnice. Svetlolaska se je v zadnjem času večkrat preselila, saj je bila s preteklimi stanovanji precej nezadovoljna. "Vedno se je našlo nekaj, s čimer nisem bila zadovoljna, potrebe se tudi spreminjajo. Lahko rečem, da sem imela opravka tudi s čudnimi lastniki, tako pač pride. Veliko stvari je bilo krivih, da sem se toliko selila," nam je zaupala.

Za čevlje in torbice nikoli dovolj prostora

Zdaj pa je končno našla takšno stanovanje, ki je po njeni meri, oziroma po meri njene garderobe. Danica je namreč velika ljubiteljica mode, zato je pri ogledu stanovanj vedno pozorna na velikost omar, pravi. "To je bilo precej odločilno, tako da se zdaj lahko pohvalim s precej veliko omaro (smeh)." Kljub temu pa ima čevlje in torbice še vedno "razstavljene" po celem stanovanju. "Na omari, v predsobi, na tleh, vsepovsod," v smehu dodaja.

Ker je njena zbirka res precej številčna (s kakšnimi torbicami se lahko pohvali Danica, si oglejte tukaj), je med selitvijo samo za garderobo potrebovala cel kombi, a v novo stanovanje vseeno ni preselila vseh oblek. "Na vsako selitev gledam kot nekakšno čiščenje, saj se vsakič rešim stvari, ki jih več ne potrebujem."

Sicer pa Danica že nekaj časa sanja o čisto svoji hišici, ravno zato se tudi odloča za najemniška stanovanja. O tem, če se v hišici vidi z otroki in družino, pa še ne razmišlja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.