Magazin > VIP
50 ogledov

Starleta spet skupaj s 53-letnim igralcem

Courtney Stodden Doug Hutchison FameFlynet
Le teden potem ko smo poročali, da je 19-letna starleta Courtney Stodden končala zakon s 34 let starejšim Dougom Hutchisonom, zdaj pišejo, da ga je prsata blondinka že vzela nazaj.

Pred enim tednom smo pisali, da je bizarnega zakona med 19-letno Courtney Stodden in 53-letnim Dougom Hutchisonom konec, zdaj pa ameriški mediji poročajo, da je najstniška starleta 34 let starejšega igralca vzela nazaj.

Potem ko se je Courtney že dobro vživela v življenje samske ženske, jo je Doug prepričal v večerjo, s katero ji je hotel dvoriti in jo prepričati, da ga vzame nazaj. In kot kaže mu je uspelo. "V restavraciji sta bila neločljiva, obnašala sta se tako kot vedno, ko sta bila skupaj," je za spletno stran RadarOnline.com povedala očividka in dodala: "Doug je ljudem v restavraciji povedal, da sta spet skupaj."

Zaenkrat še ni znano, kako sta zakonca rešila težave, a menda se bosta za svojo zvezo še bolj potrudila, še piše omenjena stran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.