Magazin > VIP
18806 ogledov

Starša Bojana Cvjetićanina kujejo v zvezde, to je razlog!

joker out Epa
Oba sta zdravnika.

Ste vedeli, da sta starša pevca skupine Joker Out, Bojana Cvjetićanina, uspešna zdravnika?

Njegov oče je ginekolog primarij dr. Branko Cvjetičanin, ki, kot je poročala TVS, skupaj z drugimi ginekologi Univerzitetnega kliničnega centra slovi po uspešnih inovativnih metodah operacij raka materničnega vratu.

Dr. Cvjetičanin je v oddaji Profil voditeljici Kseniji Horvat zaupal, da je leta 1992 med vojno v Bosni in Hercegovini Bihać zapustil z zadnjim Unproforjevim konvojem. S sabo je vzel le najnujnejše in svojo diplomo. Pot ga je nato zanesla v Slovenijo, kjer je živela njegova mama in kjer je naredil specializacijo.

Pacienti ga kujejo v zvezde. To je le nekaj komentarjih, ki smo jih našli na strani Zdravniki.org. 

"Najboljši med najboljšimi. Brez dr. Cvjetićanina oziroma dr. Rožice (kot sem ga sama preimenovala) danes ne bi bilo mene. Zdravil in uspešno pozdravil mi je raka na jajčnikih. Vse to je naredil strokovno, vložil veliko truda, srčnosti in razumevanja. Z vsem srcem se mu danes lahko zahvalim za mojo največjo srečo na svetu, in sicer rojstvo prečudovite deklice ki je pred kratkim dopolnila deset mesecev. Hvala v za vse kar ste storili zame."

"Ni slučaj, da uživa visok strokovni renome, saj veliko pacientk zahteva prav njega za operacije."

"V kolikor bi bili vsi zdravniki tako predani svoji stroki, odnosu do pacienta in nesebičnemu cilju pomagati odpravljati težave in zdraviti, kot to počne dr Cvjetičanin, bi bilo življenje lepše, naše zdravstveno stanje pa na bistveno višji ravni. Hvala mu!"

Bojanova mama pa je pediatrinja Snežana Cvjetićanin, ki med pacienti prav tako uživa veliko zaupanje.

"Krasna pediatrinja, ki se zavzame za otroka in se maksimalno potrudi, da postavi točno diagnozo. Zelo hitro ukrepa."

"Dr. Cvjetićanin je po mojih 2,5 letnih izkušnjah zelo prijazna, potrpežljiva, strokovna in učinkovita pediatrinja! Hvaležna sem ji, da vedno mirno in strokovno pregleda moja sinova, potrpežljivo preveri moja opažanja glede zdravstvenega stanja otrok, mi odgovori ter me po potrebi takoj napoti k specialistom!"

Bojan se je odločil za drugo pot in je postal sociolog. Veselje do petja in pevski talent pa je očitno podedoval po svojem prapradedku, ki je bil solist v ljubljanski operi.
 

Komentarjev 5
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:11 12.julij 2023.

    Jaz ne vem, zakaj vedno komentirajo na tem portalu primitivni neizobraženi modeli tipa, kritiziraj druge, ker sam nisi nič dosegel ! Bravo...vaši zapisi so vaše ogledalo, bedaka ! Nacionalnost je passe otroci...znanje, dobro opravljeno delo in prijaznost so odlika !

  • Kmodri 15:29 11.julij 2023.

    Na, na Smrekovec misli, da s tem ko je bil na Eurusranju zvezda! Malo morgen!

  • Soljatar 11:37 11.julij 2023.

    uspešna?... kašne točno uspehe sta dosegla?...uspešni ljudje so mednarodno priznani, dobivajo mednarodne nagrade, ne pa eni xy dohtarji iz zdravsvenega doma v Sloveniji, ki so praktično gastarbajetrji iz Srbije...