Magazin > VIP
53 ogledov

Starša sta ga gledala med seksom

Grint je bil pred staršema popolnoma osramočen. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Rupert Grint, ki ga poznamo kot Rona Weasleyja iz filmov o Harryju Potterju, je priznal, da si je z očetom in mamo ogledal svojo sceno seksa iz filma Cherrybomb.

"To je bilo trpinčenje," je dejal osramočeni 21-letni igralec. "Čeprav je bila scena narejena zelo okusno, pa to ni nekaj, kar bi si človek želel deliti s starši," je dodal igralec, ki pravi, da sta bila njegova starša brez besed.

Grint je priznal, da očetu in mami ni povedal veliko o vlogi, ki jo je odigral v filmu Cherrybomb. "Nista vedela ničesar o seksu, drogah in ukradenih avtomobilih. Filma nista komentirala, kar je bilo pravo olajšanje," je dejal mladi igralec, ki pravi, da se je med snemanjem počutil zelo samozavestnega. "Mislim, da je bilo Kimberly veliko bolj nerodno, saj je pokazala več gole kože," je o 24-letni soigralki povedal Grint.

Igralec pravi, da je bilo sceno seksa zanj najtežje posneti. "Naslednjič bo veliko lažje, saj me ne bo strah ali pa bom manj živčen," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.