Magazin > VIP
55 ogledov

Starše ganila do solz

švedska kraljeva družina Reuters
Ob koncu praznovanj, s katerimi so Švedi proslavili 40. obletnico vladavine kralja Carla Gustava XVI., je spregovorila prestolonaslednica Victoria in vse prisotne, še zlasti pa svojo mamo, ganila do solz.

"Očka, ko si sedel na prestol, si bil devet let mlajši od mene in ob sebi nisi imel očeta, tako kot ga imam jaz. Ob tebi pa je bila naša mama. Kot kraljica in kot žena ti je ves čas stala ob strani,“ je svoj ganljivi govor začela Victoria, ki bo nekoč postala švedska kraljica.

Švedska kraljeva družina je morala v zadnjih letih zelo veliko prestati. Na dan so namreč prišli dokazi o kraljevi nezvestobi in divjih orgijah. Kljub temu pa se odnosi v družini niso skrhali, kar je Victoria s svojim govorom potrdila. "Dragi očka! Zame in za mojega brata ter sestro si najboljši oče. Poleg tega si zelo priljubljen dedek. Kot monarh, vaša visokost, pa ste moj vzornik. Ko bom nekoč sedla na prestol, bom monarhijo s ponižnostjo in ponosom vodila v prihodnost.“

 

Kraljica Silvia po tem govor solz ni mogla več skriti in tudi kralj je bil vidno ganjen, poročajo mediji.

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.