Magazin > VIP
15 ogledov

Starši zaradi Beyoncé ne morejo do otrok

Beyoncé Flynet
Pevka je pred dnevi v New Yorku povila hčerkico Ivy Blue, zaradi tega pa so zelo poostrili varnostne razmere v porodnišnici. To je povzročilo precej negodovanja drugih staršev, ki niso smeli na obisk k svojim otrokom.

Beyoncé in Jay-Z sta pretekli konec tedna postala starša male Ivy Blue. Zvezdnica je rodila v zasebni porodnišnici Lenox Hill v New Yorku, kjer sta s soprogom raperjem zakupila celo nadstropje bolnišnice, za kar sta odštela 1,3 milijona dolarjev. V bolnišnici so zaradi tega tudi zelo poostrili varnostne pogoje, kar pa je povzročilo precej negodovanja družin, ki so jim preprečili obiske porodnic in otrok.

Novopečeni očka dvojčkov Neil Coulon, ki je zelo zaskrbljen za zdravje svojih predčasno rojenih sinčkov, je popolnoma ogorčen, ker so mu nekajkrat preprečili obisk malčkov na neonatalnem intenzivnem oddelku. "Že trikrat so me zaustavili ob prihodu v porodnišnico," je povedal ter dodal, da hoče opravičilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.