Magazin > VIP
19714 ogledov

Ste kdaj opazili to podrobnost? Zaradi tega je Kevin ostal sam doma

sam doma Profimedias
Tiktoker je po 32 letih od prvega predvajanja filma Sam doma razsvetlil oboževalce te božične filmske klasike.

Vsako leto si ljubitelji božiča ogledajo priljubljen praznični film Sam doma in njegova nadaljevanja. Le redki pa so opazili razlog, zakaj starši malega Kevina pred odhodom na potovanje pozabijo doma.

Kar 32 let po izidu filma je tiktoker objavil razlago, zakaj Kevin ostaja sam doma. Mnogi so bili precej presenečeni, da te podrobnosti niso opazili že prej. "Vsa ta leta sem gledal Sam doma in nisem vedel, da je oče odvrgel Kevinovo kartico," je zapisal ob videu.

Kevinov oče je namreč po hiši zbiral smeti in jih metal v smetnjak, po pomoti pa je v smetnjaku končala tudi Kevinova letalska karta. Vsa družina je hitela na letalo, Kevinovi starši pa, ker niso imeli njegove letalske vozovnice, niso opazili, da je eden od otrok pogrešan.

Ljudje v komentarjih se ne morejo načuditi, da so vsa ta leta spregledali to ključno podrobnost. "Ta film sem videl že stokrat in tega nisem nikoli opazil," se glasijo komentarji pod videom, ki ima že 4,6-milijon ogledov.

@cory_4_real #christmas #holidays #homealone #foryou #movies #ohno ♬ Oh No - Kreepa

Komentarjev 3
  • rd2dmk2 16:22 25.december 2022.

    film sam doma ima dve zelo poučni poanti. otrok, ki ga starši ne mazijo in razvajajo je (lahko ) zelo samostojen, olikan iznajdljiv in odrasel. in druga poanta :starši, ki mislijo da dobro skrbijo za svoje otroke in so kao ...prikaži večo "biser" družbe so v resnici eni fičfiriči.

  • asmas1965 13:13 25.december 2022.

    Sploh ni res.Ko so se pokali v taksi so samo prešteli glave in ko je bil med njimi sosedov mulc namesto kevina so šteli njegovo glavo on pa je kasneje izstopil iz avta