Magazin > VIP
1218 ogledov

Ste vedeli, kaj vse je morala že prestati ta ameriška zvezdnica?

Maria Menounos Profimedia
Veliko smole, a tudi veliko sreče v nesreči.

Pred znano ameriško voditeljico in novinarko Mario Menounos so lepi časi. Poleti bo nadomestna mama rodila njenega prvega otroka. Kot je znano, s soprogom Kevenom Udergarom pričakujeta hčerko.

44-letna lepotica pa še ni pozabila travmatičnih dogodkov, ki so ji v preteklosti povzročali veliko stresa. Za njo je namreč vrsta zdravstenih težav. Januarja je izvedela, da je zbolela za rakom na trebušni slinavki. Zdravniki pravijo, da je bil v drugem stadiju. Z operacijo so ji odstranili skoraj 4 centimetrov velik tumor. Bolezen je premagala in si zadala misijo, da bo o njej osveščala druge. "Ljudje morajo vedeti, da obstajajo ustanove, kjer bolezen hitro odkrijejo. Ne smeš dovoliti, da te strah ohromi. Doživela sem trenutek, ko sem mislila, da bom umrla. A sem dobro, ker smo bolezen hitro odkrili."

To ni bilo prvič, da so pri Marii diagnosticirali raka. Leta 2017 so ji odstranili benigen tumor v glavi. Lani junija, ko se je že veselila, da bo postala mama, pa je usoda udarila še enkrat. "Dobro sem se počutila, pa me je udarila še ena diagnoza," je povedala temnolaska, ki je zaradi močnih krčev v nogah od bolečin kričala. Ugotovili so, da ima diabetes, bolezen, ki je že leta del njene družine, saj jo imata tudi njen oče in brat. "Spet sem se počutila dobro. Kaj lahko gre še narobe?" se je vprašala ... Odgovor je dobila oktobra, ko je zaradi bolečin v trebuhu in driske pristala v bolnišnici. Opravili so številne teste in rentgensko slikanje, a odkrili niso nič. "Rekli so, da je vse v redu, mene je pa še vedno bolelo," je razkrila Maria, ki se je nato odločila za MRI preiskavo celotnega telesa, kjer so takoj odkrili, da ima raka na trebušni slinavki. "Bog mi je poklonil čudež. Sedaj bom hčerko cenila bolj, kot bi jo pred tem popotovanjem," je optimistična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 13:53 07.maj 2023.

    Predstavlja čudež, če misli, da je premagala rak pankreasa. 🙏🙏 in sreče ji želim.