Magazin > VIP
736 ogledov

Ste videli, kaj se je zgodilo v Exatlonu?

exatlon Exatlon/Planet TV
Skandirali, da bodo Slovenci jokali, nato se je zgodilo to!

Za našimi tekmovalci Exatlona je še druga mednarodna tekma z Mehičani, državo, ki diha in živi s tem šovom, ki je tam dočakal že šest sezon. Boj je bil krvav.

Triglav in Jadran sta še enkrat pozabila na svoji barvi in združila moči. Naši gladiatorji so si nadeli enake drese in se borili za skupen cilj - zmago Slovenije nad Mehičani. Naši so zmago zabeležili že na prvem dvoboju, na katerem so zmagali z 10 proti 7, zato so bili naši nasprotniki tokrat še bolj zagnani. 

Trije novinarji iz Slovenije smo si to pomembno tekmo lahko ogledali v Dominikanski republiki. Vzdušje je bilo naelektreno že od samega začetka. Dobro razpoloženi Mehičani so v areno vkorakali samozavestno, v svojih bojnih barvah in oboroženi z različnimi navijaškimi himnami, s katerimi so se bodrili in provocirali naše tekmovalce. V nekem trenutku so celo prepevali, da bo Slovenija jokala in verjetno je res, ampak od sreče.

Neverjeten preobrat

Boj je bil za naše junake tokrat še težji, saj so zadnjo igro v spretnosti izbrali Mehičani in zadeli Ahilovo peto naših tekmovalcev, ki imajo z vrečkami peska, s katerimi so morali z mize zbiti dve kocki, ponavadi veliko težav. A to noč je bilo drugače …

Prvi se je za naše barve po poligonu pognal Burja in zmagal, a Mehičani so nato hitro povedali s 3:1. Prednosti vse do rezultata 8:5 niso izpustili iz rok. Nato pa so se našim nasmehnili bogovi. Kljub poškodbi enega od naših glavnih adutov, Jana Klobase, ki tokrat Sloveniji ni priboril nobene točke, je Sloveniji uspel veliki preobrat. Mehičanom so zadali kar pet udarcev zapored in zmagali z 10 proti 8. Zadnjo točko je Sloveniji priborila Karolina, največ točk, tri, pa je dosegel Burja.

Ekipi čestitamo!
 

Komentarjev 1
  • Ender3 14:51 02.november 2022.

    Dajte ustavit tega avtorja, model je, plačan in obseden s temi bednimi prispevki.