Magazin > VIP
786 ogledov

Ste že videli 14-letnega sina pevca Rickyja Martina?

ricky martin, Jwan Yosef Profimedia
Čas teče ...

Ricky Martin že nekaj časa ne živi več "la vide loce", ampak uživa v očetovstvu. 51-letnik ima štiri otroke, 14-letna dvojčka Mattea in Valentina, na božični večer 2018 se je zvezdniku in njegovemu soprogu rodila hčerka Lucia, oktobra 2019 pa je par dobil še sina Renna. Otroke sta dobila s pomočjo nadomestnih mater, ki pa niso biološke matere teh otrok. Pevec se je zato večkrat pošalil, da je najel le maternico.

Zvezdnik pravi, da si želi še 10 otrok. "O očetovstvu sem sanjal mnogo let in šel skozi proces žalovanja, ker sem homoseksualec, ki to skriva. Posvojitev je bila ena od opcij, a v določenih predelih sveta je to za homoseksualnega moškega skoraj nemogoče. Zato sem se odločil za nadomestno materinstvo," je razložil Martin, ki je pred kratkim objavil fotografijo svojega sina Valentina, ki postaja očetu vse bolj podoben. O njem je pred časom povedal, da je zelo miren fant, ki obožuje naravo. Njegov brat pa je njegovo nasprotje. "Je alfa in vodja, ki rad ukazuje," je razkril zvezdnik.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.