Magazin > VIP
21 ogledov

Steffania obmetavali s plastenkami

Steffanio je na odzive odgovoril s kričanjem. Žurnal24 main
Minuli konec tedna so izbrali Pesem poletja 2009, dogodek pa je zaznamoval predvsem incident s plastenkami, ki so ob razglasitvi zmagovalcev Sexplosion priletele na oder.

Čeprav je poletje že za nami, so v grosupeljskem Kongu ta konec tedna izbrali pesem poletja 2009, dogodek pa je zaznamoval izgred, vendar med drugimi akterji, kot so nekateri pred začetkom morda namigovali. Marsikdo je namreč pričakoval, da bo morda kaj počilo med "trojčkom" Uršo Hočevar (Čepin), njenim bivšim zakoncem Alešem Čepinom in njegovo novo ljubeznijo Matejo Malnar – mimogrede, na dogodku je bila tudi Sara, s katero se je Aleš pred časom gol nastavljal sončnim žarkom na jahti, nakar ju je ujel paparac –, a med njimi kakih napetih strasti ni bilo čutiti in kot kaže so zadeve po številnih medijskih aferah vendarle uredili.

Se je pa zato zalomilo drugje. Po nastopu vseh finalistov je šla zmaga na koncu v roke skupini Sexplosion, kar zmotilo navijače pevca Dragana Daljevića. Ti so ob razglasitvi zmagovalcev na oder vrgli nekaj plastenk, kar je zmotilo predvsem frontmana skupine Steffania, ki je na odzive "odgovoril" s kričanjem in jim pokazal srednji prst. Zmagovalci zasedbe Sexplosion so se incidentu navkljub nadvse razveselili zmage in nagrade, ki jim je s tem pripadla, in sicer dva tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.