Magazin > VIP
139 ogledov

Steffanio živi pri Čepinu

Mateja Malnar, Ale%C5%A1 %C4%8Cepin, Steffanio Žurnal24 main
Pevec skupine Sexplosion se je s Ptuja preselil v Ljubljano. In to kar k svojemu menedžerju in njegovi partnerici, sicer tudi članici skupine.

Steffanio, nekdanji član najstniške skupine Game Over, zdaj pa član skupine Sexplosion, že nekaj mesecev živi pri svojem menedžerju Alešu Čepinu, nekdanjem soprogu razvpite Urške Hočevar. Slednja po novem napoveduje vreme na eni izmed komericalnih televizijskih postaj.

"K Čepinu in njegovi punci Mateji Malnar (sicer tudi članici skupine – op. p.) sem se preselil po novem letu, in sicer zaradi skupine. Ko sem živel na Ptuju, sem se moral non-stop voziti v Ljubljano, zdaj pa mi tega ni treba. V hiši imamo tudi studio, ki smo ga opremili posebej za našo skupino, tako da lahko vse postorim kar doma. Živim v kletnem stanovanju, v katerem imam vse, razen kuhinje. Imam svoj ključ, tako da prihajam in odhajam, kadar se mi zljubi. Zelo dobro se razumem z obema, 'štekam' pa se tudi z njegovimi otroki. Smo 'one big happy family' (velika srečna družina, op. a.)," nam je povedal Steffanio, ki s svojima dekletoma Matejo in Lauro veliko nastopa, jeseni pa naj bi na prodajne police prišel tudi njihov novi album.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.