Magazin > VIP
69423 ogledov

Steffi Graf čaka žalosten božič …

steffi graf, andre agassi Profimedias
Nove težave v družini Graf-Agassi.

Božično vzdušje pri nekdanji teniški kraljici Steffi Graf bo letos precej klavrno. Kot smo poročali, se je njen brat Michael avgusta znašel v hudih težavah. 

Ker je prijatelju zagrozil s smrtjo in s kladivom razbil okno avtomobila, so ga aretirali. Dva tedna pozneje so zaradi Grafa spet poklicali policijo. 49-letnik je razgrajal pred hišo nekdanje žene svojega prijatelja. Možje v modrem so ga lahko pomirili šele z uporabo paralizatorja in ga zaradi poškodb odpeljali v bolnišnico. Steffi naj bi bila zaradi bratovega obnašanja močno zaskrbljena. Da bi mu pomagala, je sedaj postala njegova skrbnica. To mu niti najmanj ni bilo všeč, zato jo je tožil. Michael se je že moral zagovarjati pred sodnikom, Steffi je obravnavo spremljala preko video konference.

Sedaj pa je počilo še v družini njenega moža, Andrea Agassija. Njegova sestra Rita je namreč iz svojega življenja izobčila 34-letnega sina Skylarja

Že za božične praznike leta 2017 je bilo med mamo in sinom napeto. Ob fotografiji s Skylarjem in slavnim bratom je zapisala: "Zadaj je zlati deček naše družine, spredaj pa črna ovca."

Skylar se je Riti rodil v zakonu s teniškim igralcem Panchem Gonzalesom, ki je umrl leta 1995 zaradi raka. Pogreb je plačal Andre.
Tudi Skylar je sanjal o karieri na teniškem igrišču, a mu na žalost ni uspelo. Njegova mama mu je do nedavnega ves čas stala ob strani. Sedaj pa je med njima pošteno počilo. "Skylar nima več staršev. Na srečo ima še strice, tete in bratrance,“ je zapisala na Facebooku in svoje sledilce prosila, naj molijo zanj.

Steffi je svojega nečaka že vzela pod okrilje. Kot še piše prej omenjeni medij, je prevzela vlogo posrednika in naredila bo vse, kar je v njeni moči, da bi ju spet združila.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.