Magazin > VIP
45 ogledov

Stern in Franco udrihala po Anne Hathaway

James Franco Anne Hathaway EPA
Igralka Anne Hathaway ima nemalo sovražnikov v Hollywoodu in očitno se jih nekaj najde tudi med slavnimi imeni.

Potem ko smo že pred enim mesecem pisali, da Anne ni najbolj priljubljena v Hollywoodu, sta se o tem zdaj razgovorila še radijski voditelj Howard Stern in igralec James Franco. James je z Anne pred dvema letoma povezoval podelitev oskarjev, kar se ni izšlo po načrtih, saj sta bila deležna kar nekaj negativnih kritik. Igralec je Howardu priznal, da se z Anne že dolgo ni slišal, a da o njej noče govoriti, saj ji to ne bo všeč. "Ti boš moral prevzeti, Howard, če hočeš govoriti o Anne. Podaj svoje mnenje, saj ona noče, da jaz govorim o njej," se je Franco elegantno izmuznil pogovoru o Anne.

Howardu pa ni bilo treba reči dvakrat. "Vsi nekako sovražijo Anne in tudi jaz sem že razložil, zakaj spadam med te ljudi. Smešno pa je, da včasih tudi sam ne vem, zakaj jo sovražim. Je pač ena tistih igralk, ki ob zmagi ostane brez sape, potem pa med govorom pove takšno šalo, da je vsem jasno, da je bila odigrana in vnaprej napisana." Ob tem je nadaljeval: "Izpade nekakšna pridkana igralka, zato jo je zabavno sovražiti ... no, sovražiti je malo pretežka beseda, mogoče bi lahko rekel, da je ne maram. Bi bilo tako bolj pravilno?" Potem pa se je James končno oglasil in razložil, zakaj ima 30-letna igralka toliko sovražnikov. "Nisem strokovnjak, ampak mislim, da se jim reče Hatha-haters (Hatha-sovražniki, op. p.). Mislim, da je mnogi ne marajo iz istega razloga, to je zagotovo sprožilec."

Anne mu je že zamerila

James je glede Anne previden tudi zato, ker se ji je v preteklosti že zameril, ko jo je po polomu na Oskarjih označil za tasmanskega vraga. Igralka se je takrat branila z besedami, da je tisti, ki je ne marajo, najbrž niso marali že pred Oskarji ter da je bilo vodenje prireditve odlična izkušnja. Franco se ji je kasneje za primerjavo z živaljo očitno opravičil, saj je povedal, da sta se že pobotala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.