Magazin > VIP
77 ogledov

Štern tatovom ne bo odrezal prstov

Artur Štern Žurnal24 main
Artur Štern je po obisku dolgoprstnežev na svojem posestvu ostal brez kar nekaj stvari, ki so imele zanj bolj osebno kot materialno vrednost.

Arturja Šterna so pred nekaj meseci na njegovem posestvu Vrabče obiskali tatovi in mu ukradli tri meče, štiri ali pet pištol, dva prenosna računalnika, nož in verjetno neke revije, ob čemer je pomislil, da bi bila v krajo lahko vpletena tudi katera od njegovih bivših partneric, kot nam je zaupal. Skupna škoda naj bi sicer znašala nekje okoli dva tisočaka, vendar so Šternu ukradene stvari predstavljale predvsem osebno vrednost. "Če bi tat vse to prodal, bi mogoče iztržil okoli dva tisoč evrov ali celo manj, vendar je zame vredno mnogo, mnogo več," nam je povedal ter dodal, da je imel na trdem disku enega od ukradenih računalnikov pomembne podatke, kot so družinsko drevo in slike prednikov, ki jih žal nima shranjenih nikjer drugje. "Skratka, naredil mi je škodo, od katere pa sam nima nobene koristi."

Pa bi ga mogoče tat lahko tudi izsiljeval s kakšnimi podatki na računalniku? "Ne, jaz nimam nobenih skrivnosti v življenju. Sem transparenten na vseh parametrih, tako da mi nihče nič ne more. Ni nobene možnosti, da bi me lahko kdorkoli izsiljeval s kakšnimi tovrstnimi stvarmi," je prepričan.

Štern je zadevo sicer že na začetku prijavil na policiji, vendar tatu še niso našli. Tako upa, da se bo zadeva zdaj začela počasi odvijati, glede na to, da je od kraje minilo že tri mesece in bo tat verjetno poskušal stvari prodati. Tako poziva vse: "Ko bo kdo kaj vedel, pa se mu bo zdelo sumljivo, naj mi sporoči. Bom zelo hvaležen in bom tistega, ki mi bo razkril identiteto tega piz***, povabil na večdnevno bivanje na Vrabče. Pa v resnici mu ne bom odrezal prstov, ampak bo šlo po uradni poti," je še pojasnil svojo nedavno grožnjo.

Komentarjev 1
  • bubu26 21:00 11.junij 2012.

    po moje ful folka ne ve, zakaj bi jim sploh rezal prste...