Magazin > VIP
15030 ogledov

Steven Spielberg: "To je pet najboljših igralcev vseh časov"

E.T. Profimedia
Njegov seznam najboljših igralcev je verjetno presenetil marsikoga.

Steven Spielberg  je eden najbolj priljubljenih režiserjev v filmski industriji, med drugim je režiral tudi kultni film E.T. Vesoljček. Steven je v vseh letih svojega dela sodeloval z nekaterimi najboljšimi igralci v tem poslu. Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Liam Neeson in Whoopi Goldberg so le nekateri izmed njih, a presenetljivo se nobeden od njih ni uvrstil na njegov seznam petih najbolj priljubljenih.

Spielberg je režiserju Stanleyju Kubricku nekoč celo dejal, da se mu zdi Jack Nicholson nadarjen igralec, vendar je bil način, kako je igral Jacka Torrancea v Kubrickovem filmu, pretiran, in ga primerjal z japonskim gledališčem Kabuki, kjer so bili igralci zelo stilizirani z dramatičnimi kostumi in ličili.

Po mnenju slavnega režiserja so najboljši igralci vseh časov: Spencer Tracy, Henry Fonda, Jimmy Stewart, Cary Grant in Clark Gable

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.