Magazin > VIP
8 ogledov

Štimac kuje zaroto proti Alki

Alka Vujica se bo morala v predsedniški tekmi pomeriti še z dvema ženskama. Žurnal24 main
Hrvaška pevka Alka Vuica je imela skrito avanturo z nekdanjim nogometašem Igorjem Štimcem, ki ji je pred kratkim v Splitu onemogočil nastop.
Alka Vuica in Igor Štimac sta imela kratko avanturo, ki se je hitro zaključila. Vendar je hrvaški tednik Arena pred kratkim objavili članek, katerega naslov namiguje, da je Štimčeva soproga Alko povabila na kosilo. Alka zanika verodostojnost navedenega, kar naj bi bilo razvidno tudi iz samega članka in trdi, da ni vplivala na tednik, da bi kaj takega objavil. „Niti enkrat je nisem omenila,“ je pojasnila.

Alka je imela dogovorjeni nastop v splitskem baru Tropic, namesto tega pa je končala v restavraciji. Menda po zaslugi bivšega ljubimca Igorja Štimca. Sam lastnik Tropica Marko Bralić - Keto jo je prosil naj ne pride nastopati, saj bi imel v nasprotnem primeru težave s Štimcem. Prav zato je Keto koncert tudi odpovedal. Alka je bila jezna, saj je vedela, da bodo njeni oboževalci razočarani, a jo je Keto pomiril z besedami: "Obiskovalcem bom pojasnil, da si enostavno zbolela."

Alka je bila toliko bolj jezna, ker se je to dogajalo na sam večer koncerta in ker je imela nekaj ur pred tem tonsko vajo v Tropicu. Alka je v Splitu vseeno nastopila, in sicer na terasi trgovskega centra kot gostja Željka Keruma. Kasneje naj bi izvedela, da sta se Štimac in Bralić sestala v eni izmed kavarn. Pojasnila je, da je bilo vse skupaj zelo čudno in dodala: "Cosa nostra je očitno učinkovita.“
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.