Magazin > VIP
19 ogledov

Stomilijonska tožba za Beyoncé

beyonce Flynet/JLP
Noseča pevka se bo morala v kratkem zagovarjati na sodišču, saj jo podjetje, ki izdeluje računalniške igrice, toži za sto milijonov dolarjev oziroma 74,3 milijona evrov.

Podjetje Gate Five, ki izdeluje računalniške igrice, toži Beyonce Knowles, ker je lani odstopila od pogodbe, po kateri bi naredili igrico z njenim likom – Starpower: Beyonce. Zvezdnica je sicer na sodišču zaprosila za opustitev tožbe z obrambo, da naj ne bi bili zmožni pravočasno zagotoviti sedmih milijonov dolarjev za izdelavo računalniške igrice ter da je potemtakem imela pravico zapustiti projekt, vendar so ji vlogo zavrnili.

Podjetje v tožbi zatrjuje, da jih je pevka z odhodom "brez razloga" tako stala prvotne investicije sedmih milijonov dolarjev, dobička v vrednosti sto milijonov dolarjev, zaradi njenega odstopa od pogodbe le deset dni pred božičem pa je moralo svoja delovna mesta zapustiti kar 70 delavcev. Tako sedaj zahtevajo odškodnino za stroške podjetja, upajo pa, da bodo dobili tudi prepoved sodelovanja zvezdnice, ki je trenutno v pričakovanju svojega prvega otroka, pri kakršnikoli računalniški igrici v prihodnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.