Magazin > VIP
14822 ogledov

Stopili bomo iz povprečja: Veliki horoskop za leto 2024

astrologija, horoskop Profimedia
V leto 2024 se podajamo pod vodstvom Sonca. Vladar, ki bo osvetlil vsa temna območja, bo marsikomu podaril možnost, da se pokaže, dokaže ter stopi iz sivega povprečja.

Dovolili si boste presegati meje ter pokukati tudi dlje kot običajno. V obdobjih retrogradnih planetov in mrkov ne bodite presenečeni, če se bodo določene strukture začele podirati. Ohranite smisel in navdušenje tudi takrat, ko nekaj ne bo tako, kot ste si zamislili. Najbolj pomembno v 2024 pa bo, da ste to kar ste! (Pripravil: Horoskop.si)

OVEN

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno

Ovni in ovnice, že vstop v leto bo nenavaden, obarvan s pozitivno vibracijo, ki vam bo omogočila, da boste ponosni ter zadovoljni. Vse kar se bo dogajalo do marca, bo nosilo s sabo poseben pečat, takšen, ki vam lahko dolgoročno razkrije vse podrobnosti o tem, kar vas zanima. V pomladnih dneh se bo prebujala močna želja po povezovanju, ki se bo zlila s srčnostjo. Znali se boste prilagoditi, razumeti ter dati sogovornikom občutek, da se lahko zanesejo na vas. Pred vami so z vladarjem leta čudovite priložnosti, da vse kar vas moti spremenite. Nazaj se ne boste želeli ozirati, saj boste imeli občutek, da je že moralo biti kot je bilo. V jeseni se varujte stresa, raznih virusov in prehladov, prav tako pazite, da se v želji, da ohranite vzdržljivost preveč ne izčrpate.

Kariera in denar

Duhovnost in odgovornost se bosta prepletali skozi prvo polovico leta, zato pričakujte odličen instinkt na področju kariere in denarja. Vpliv Saturna bo v sredini leta poudaril stabilnost in vam ponudil možnosti za pomemben korak, o katerem ste v preteklosti le sanjali. Energija Jupitra bo prispevala k želji po učenju, ki vas bo skozi leto popeljala do modrosti. V jeseni se boste srečali s postavljanjem novih mejnikov v poslovnih prizadevanjih, najbolj vas bo zmotilo, da finančne okoliščine nihajo. 

Ljubezen in odnosi

Jupiter bo že v prvih mesecih leta, poskrbel, da bo ljubezensko življenje takšno kot si želite. Vezani se boste še naprej povezovali v harmoniji ter tkali globoke vezi, ki prinašajo urejene misli, še posebej v jesenskem obdobju. Le v novembru bodite previdni, saj se boste srečali s številnimi nihanji, prav tako bo v ospredje stopil pomen ohranjanja transparentnosti v odnosu. Za samske ovne in ovnice prihaja najbolj ugoden čas, v katerem se lahko znajdete v strastnem razmerju od avgusta do oktobra.

BIK

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno

Biki, v januarju se lahko kljub temu, da boste z energijo Sonca v znamenju kozoroga zelo stabilni in zbrani, pojavijo nepredvidljivi stroški. Nato sledi obdobje truda in marljivosti, v katerem boste večkrat utrujeni ali izčrpani. V maju bo Jupiter tisti, ki vas bo povabil na bolj spontano potovanje, polno dobrih priložnosti. Skozi vse leto bo strogi učitelj Saturn spodbujal marljiva prizadevanja, vendar vam ne bo dovolil da brezglavo tvegate. Na področju zdravja in počutja prihaja v začetku leta občutljivost ter nekaj ranljivosti. Skrb za zdravo prehrano ter odločitev, da se več gibate se bosta prebudili v pomladnih mesecih. To je leto, v katerem lahko lažje izgubite kakšen odvečen kilogram ter s tem dvignete samozavest. 

Kariera in denar

Predanost, s katero se boste podali v leto 2024 vam bo omogočila, da boste spoštovani ter da boste ideje končno lahko popeljali v realnost. Prepletanje sreče in ugodnih planetarnih vplivov bo spodbudilo močno željo po temu, da tudi vi kdaj zmagate ter požanjete nagrado. Izpolnitev vaših želja, povezanih z materialnim področjem bo nekaj, kar vas bo vodilo k optimističnim odločitvam. Če imate dolgove iz preteklosti, jih skušajte čim prej poravnati. Vaš družbeni položaj se bo dvignil, skupaj s širitvijo družbenega kroga in povečanjem samozavesti.

Ljubezen in odnosi

Biki in bikice, čeprav je ljubezen nekaj, kar vas preprosto mora obkrožati, se vam lahko v začetku leta zgodi, da se boste želeli oddaljiti ob preglobokih in preveč strastnih povezav, saj si boste želeli okusiti notranji mir.  Nekaj težav se vam do marca obeta pri razumevanju ljubljene osebe, kar bo poudarilo zapletenost odnosa. Vendar se ne bojte, saj vas bo spomladi Venera nagradila z dobim občutkom in željo po temu, da z ljubljeno osebo preživite čim več časa. Samski, največ dobrih in ustreznih priložnosti prihaja v poletnih dneh.

DVOJČKA

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno

Dvojčki in dvojčice ugoden začetek leta vam bo podaril zagon, da si zastavite višje cilje. Jupiter vam bo omogočil, da si boste do aprila zagotovili bolj stabilen finančni položaj. Povezava Saturna z vašim področjem usode bo zelo intenzivna. Nekateri se boste vračali v preteklost, z namenom da nekaj pomembnega spregledate, drugi si boste znali ustvariti scenarije, s katerimi se boste lažje dokopali do bistva. Najbolj ugodno obdobje, v katerem vam nič ne bo težko lahko pričakujete v juniju in juliju, ko boste delovali, kot da za vas enostavno ni meja. Na zdravje pazite še posebej v oktobru in novembru. Zaščita pred težavami, kot so nelagodje v želodcu in razne okužbe bo pomembna, zato nikar ne bodite neodgovorni, če začutite da nekaj ni vredu.

Kariera in denar

Pomen osredotočenosti, ki vas bo ujel že v začetku leta ne bo enostaven zalogaj, saj bodo misli razpršene. Skušajte poiskati tehnike, s katerimi boste na področju dela in izobraževanja bolj zbrani. Področje financ se bo skozi leto drastično spreminjalo, zato nikar ne bodite razsipni, saj ne boste vedeli, kaj vas čaka v naslednjih mesecih. Povezave s tujino lahko prinesejo ugodne možnosti za širitev ali napredek, še posebej v jesenskem obdobju, ko boste prepričani, da morate narediti kakšen korak v smeri napredovanja.

Ljubezen in odnosi

V začetku leta prihaja, v kolikor ste v daljšem razmerju nekaj nejasnosti in stresnih situacij. Potrebno se bo soočiti in pogovoriti ter prisluhniti šepetu Venere, ki vam bo namignil, da bodite bolj prilagodljivi in nežni. Nato se bo v pomladi vse skupaj razbohotilo v strastno energijo, ki vam prinaša na področju čustev srečo vse do jeseni. Samski boste do aprila prepričani, da je biti sam nekaj najlepšega, nato vam bodo ugodne planetarne vibracije prinesle nekoga, ki vam lahko v trenutku zašibi kolena ter ponudi dolgoročno stabilnost. 

RAK

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno

Raki in rakice, v letu pred vami bo pomembno stopiti iz občutljivih vibracij, ki vam večkrat onemogočijo, da bi delovali s polno paro. V začetku leta se vam lahko nakopičijo številne zadeve povezane s preteklostjo, ki jih bo tokrat potrebno rešiti drugače. Če boste imeli občutek, da ste se znašli v labirintu brez izhoda sprašujte in se posvetujte. Odnosi bodo pomembni tudi skozi pomlad in poletje, ko lahko povsem naključno spoznate nekaj novih ljudi, takšnih, ki bodo pustili poseben pečat. Samozavest, ki bo v jeseni večja, vam lahko pomaga pri tem, da ujamete ravnovesje med poslovni in družinskim življenjem. Še vedno boste pripravljeni pomagati drugim, vendar le takrat, ko boste imeli svoje zadeve urejene in misli sproščene. Zdravje bo do aprila nekoliko nihalo, nato prehajate v bolj stabilno obdobje.
 

Kariera in denar

Manjša in nepredvidljiva finančna napetost bi sicer lahko zaznamovala začetek leta, vendar se ne obremenjujte preveč, saj boste z zbranostjo vse skupaj rešili. Službeno okolje bo tokrat kraj, kamor boste v večini z veseljem hodili, saj si boste uredili misli in stvari, ki so vas ovirale pred zadovoljstvom. Saturnov vpliv lahko v jeseni prebudi speče težave v zvezi z delom, vendar se bodo marljiva prizadevanja obrestovala in vam omogočala, da vztrajate do konca. V kolikor iščete službo, jo lahko najdete v maju in oktobru.
 

Ljubezen in odnosi

Na začetku leta bo Venera tista, ki vas bo s svojimi aspekti usmerila k temu, da v razmerju najdete srečo in zadovoljstvo.  Posledično se bo to obdobje izkazalo za ugodno za ljubezenske in finančne zadeve. Z dobrohotnim vplivom Jupitra si lahko skozi pomlad obetate veliko smeha, druženja in strasti. Nekaj težav in zapletov se veznim rakom in rakicam obeta v jesenskem obdobju, ko boste bolj muhasti in nekoliko bolj zadržani. Samski, pomlad bo v vas prebudila občutek, da je to leto namenjeno temu, da začnete novo razmerje. Radovedno boste iskali in do konca leta tudi našli.

LEV

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno

Levi, to bo vaše leto, saj se bo vladar leta Sonce potrudil, da dobite le najboljše. Tudi če ste imeli več let težave in vas je spremljal občutek da stagnirate, se bo sedaj vse razpletlo v za vas ugodni smeri. Zdravje se bo začelo že v prvih mesecih leta izboljševati, tudi počutje bo na zavidljivi ravni. Ker boste fizično in psihično bolj stabilni, se boste skozi leto tudi več gibali in naredili več za svoje telo. Zamikali vas bodo novi hobiji in dogodivščine, ki spominjajo na hojo po robu. Saturn bo skozi leto poskrbel, da vaš ego ne bo previsok kot je običajno, ampak ravno pravšnji. Opozoril vas bo tudi pred stvarmi, ki bi jih bilo bolje pustiti na miru ali se jim izogniti. Odnosi, ki so bili v preteklosti skrhani, se bodo v letu pred vami uredili, še posebej tisti, ki so povezani z moškimi v različnih vlogah.
 

Kariera in denar

Na področju kariere se boste že v začetku leta razveselili dosledne rasti poslovnih podvigov, prihaja tudi potencial, da razmislite o širitvi svojega poslovanja ali o možnostih napredovanja. Jupiter bo imel v pomladnih dneh pomembno vlogo pri procesih odločanja, prišepnil vam bo katera tveganja so lahko donosna in katera ne. Pomanjkanje denarja lahko v poletnem obdobju prebudi nekaj ranljivosti. Tokrat se ne boste smilili sami sebi, ampak se boste hitro pozanimali, kje bi lahko našli nov vir zaslužka.
 

Ljubezen in odnosi

Vezani levi, Sonce in Mars vam lahko na začetku leta na področju ljubezni malce zagodeta, saj bodo na plano priplavale stvari, ki bi se jim najraje izognili. V kolikor boste znali premostiti ovire prehajate skozi leto v čudovito obdobje povezanosti. Znala si bosta zaupati, se spodbujati ter skušaj reševati in planirati življenjska vprašanja. Samski levi in levinje se boste v leto podali samozavestno in zadovoljno. Všeč vam bodo osebe nasprotnega spola, ki razmišljajo podobno. Do jeseni se lahko z nekom posebnim zagotovo povežete na globlji ravni.

DEVICA

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno

Device, v leto boste stopili prepričani, da morate marsikaj spremeniti, zaključiti in začeti delovati drugače. Vendar se, preden storite karkoli drastičnega vprašajte, če je resnično potrebno. Saturn vas bo do pomladi držal v coni discipline in popolnosti, kar vam lahko na vseh področjih prebudi nekaj nezadovoljstva. Pomladno obdobje bo veliko bolj sproščeno, saj se boste v njem odločili, da si vzamete več časa tudi zase in za tiste prijetne stvari, ki vas lahko vedno navdihnejo. V poletnih dneh se boste želeli bolj intenzivno približati sebi in svoji podzavesti, zato vas bodo mikale razne duhovne tehnike, s katerimi boste lažje osebnostno zrastli. V jeseni, ko prihajajo na spontan način nove priložnosti, bodite budni, da ne zamudite ponudbe, ki obeta v prihodnje boljši zaslužek.
 

Kariera in denar

Saturnova postavitev vam bo omogočila karierne dosežke, ki so se vam v preteklem letu zdeli neizvedljivi ali preveč kompleksni. Vendar bodite, kljub temu da se boste v prvi polovici leta na področju kariere vzpenjali navzgor pozorni na nepotrebne stroške in ovire, iz katerih bi lahko nastali še večji stroški. V mesecu maju se boste znašli v različnih prizadevanjih, nekateri boste intenzivno razmišljali o velikih spremembah. Če delujete na samostojni poslovni poti bo leto polno nihanj, ki vas bodo opozorila na morebitne pomanjkljivosti.
 

Ljubezen in odnosi

Za device, ki ste v resnih razmerjih leto prinaša osvetlitev in možnost preboja v pozitivni smeri. Preden boste okusili popolno sproščenost se boste morali naučiti kako zaupati brez dvomov. V pomladnih dneh, ko bo na področju ljubezni vse cvetelo, bo zelo pomembno, da spretno obvladujete svoja čustva, saj bi lahko pretirana občutljivost povzročila težave. September bo mesec, v katerem lahko pričakujete pogovor o poroki ali naraščaju. Samskim se lahko v maju in juniju zgodi, da se oglasi bivša oseba, vendar ne zaupajte prehitro, saj vas že v oktobru čaka nekaj novega in boljšega.

TEHTNICA

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno

Tehtnice, ker so bila pretekla leta naporna, se boste v leto podali z čudnim občutkom, da vam nekaj manjka, da nečesa ne razumete ali preprosto ne verjamete. Čas je, da začnete verjeti vase in v to, da vam je vesolje v letu pred vami pripravilo lepšo zgodbo. V kolikor boste še naprej gojili dvome in neodločnost, boste s tem sami blokirali možnosti za napredek. V pomladnih dneh si lahko obetate žetje sadov ali napredovanje, prav tako lahko v maju najdete nov vir zaslužka, ki bo povezan s kreativnostjo. Medsebojni odnosi se bodo obnovili v jeseni, takrat boste čutili tudi bolj intenzivno željo da se povezujete in da se več družite s svojimi prijatelji. Na področju zdravja in počutja je pred vami leto, v katerem lahko ozdravite ali izgubite kakšen odvečen kilogram.
 

Kariera in denar

Na področju kariere in denarja se vam zaradi vpliva Saturna do marca nakazuje trdo delo, prilagajanje ter odrekanje. Vse to bo razlog, da razmislite, ali ste s svojo poslovno potjo zadovoljni, ali bi morda lahko kaj izboljšali. Glavni moto v aprilu bo urediti stanje na bančnem računu ter poskrbeti, da nikomur niste ničesar dolžni. V poletnih dneh si boste spočili, mikalo pa vas bo ustvarjanje, ki bo odlična hrana za dušo. V jeseni boste zopet v polnem pogonu, Mars bo še dodatno okrepil vašo ambicioznost.
 

Ljubezen in odnosi

Tudi v letu pred vami boste tako ženske, kot tudi moški rojeni v znamenju tehtnice na vsakem koraku iskali iskreno ljubezen. Vezani boste razmišljali o zaroki, poroki in naraščaju, vendar nikar preveč ne pritiskajte na nasprotno stran samo zaradi svoje želje. V poletju boste z ljubljeno osebo preživeli več časa, obeta se vam tudi daljše potovanje, na katerem boste skupaj raziskovali. Samskim tehtnicam se največ možnosti za začetek razmerja nakazuje v aprilu in septembru.

ŠKORPIJON

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno

Škorpijoni, čeprav ste skrivnostni in polni raznih skritih želja, ki jih ne želite deliti z drugimi, vas bo vladar leta usmeril v to da se odprete in da vse kar je zanimivo delite z drugimi. Mnogi se boste že v začetku leta usmerjali v nove začetke, kar lahko pomeni tudi kakšno drastično spremembo ali prekinitev. Vendar vam ne bo žal, saj boste kmalu spoznali, da je potrebno nekaj odstraniti, da pride nekaj novega in boljšega. Mars vam ne bo dovolil počitka, zato boste želeli v pomladnih dneh biti prisotni povsod, kjer se nekaj dogaja. Nova poznanstva bodo lahkotna vendar zanimiva. Urediti finance in družinske odnose bo v jeseni glavna naloga, ki vas lahko na trenutke pahne v nihanje razpoloženja. Na področju zdravja boste zadovoljni, le v novembru in decembru skušajte biti bolj previdni in dosledni.
 

Kariera in denar

Mars vam s svojo pozicijo že v začetku leta prinaša možnost za napredek na finančnem področju, kar vas bo razveselilo. Želeli boste biti pretočni in varni, prav tako boste tokrat razmišljali glede denarja tudi dolgoročno. Pomembno vam bo, da vaše poslovne odločitve spoštujejo. V aprilu bodite previdni pred impulzivnimi odločitvami, ki bi lahko povzročile kasnejše obžalovanje. Če iščete službo, boste najbolj uspešni v marcu, maju in septembru. Takrat boste nekateri celo izbirali, zato se zbrano odločajte in upoštevajte vse dejavnike.
 

Ljubezen in odnosi

Leto se bo za vas na področju ljubezni začelo odlično, saj boste vezani škorpijoni in škorpijonke končno pripravljeni na tisti korak, ki ga ljubljena oseba od vas že dlje časa pričakuje.  Vaša gorečnost in pripravljenost, da se potrudite da vama je lepo, ter da si zaupata bo nalezljiva.  Poglobitev čustvenih vezi bo najbolj intenzivna v poletnih dneh, takrat se bo tudi na področju intimnosti največ dogajalo. Samski, čeprav ste prepričani, da boste dušo dvojčico glede na svoje zahteve težko našli, boste v jeseni spoznali, da se morda motite.

STRELEC

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno

Strelci in strelke, energija vladarja, ki prebuja ogenj vam bo zelo pisana na kožo. Hitre odločitve, priložnosti, o katerih ne veste vsega in nepredvidljiva akcija na področju čustev, vse to bo zaznamovalo prvo polovico leta, v kateri boste zelo aktivni. Znali boste poskrbeti zase in za vse kar vas obkroža, prav tako bo v pomladnih dneh izpostavljena dobrodelna nota, zato se bodo lahko zanesli na vas. Želeli boste potovati v neznano, vendar vas bo vpliv Saturna večkrat opozoril na obveznosti in odgovorno delovanje, zato si lahko večkrat v zadnjem trenutku premislite. Leto prinaša odlično priložnost na področju zdravja in počutja. Lažje kot v preteklosti se boste odločili, da z nečim kar je škodljivo prenehate, saj boste bolj vztrajni. 
 

Kariera in denar

Že v začetku leta se boste strelci in strelke razveselili pozitivnih korakov v finančnih zadevah. Na obzorju bodo spodbudne novice ali možnost širitve poslovanja, v kolikor delujete na samostojni poslovni poti. Jupiter vam bo, česarkoli se boste v sredini leta lotili, prinesel ugodne rezultate. Saturnova prisotnost vas bo nagradila s pogumom in odločnostjo. Premagovanje ovir bo utrlo pot k pomembnim dosežkom, le odlašanja in neodgovornosti se boste morali čim prej znebiti. Če iščete službo, jo boste verjetno našli preko poznanstev.
 

Ljubezen in odnosi

Področje ljubezni bo ob vstopu v leto zadnje, s čimer se boste ukvarjali. Pričakovali boste stabilnost, ter če ste v razmerju tudi podporo in razumevanje. Do pomladi vam bo vse nekako samoumevno, zato se niti ne boste preveč trudili, da bi odnose poglobili. Dovolj vam bo površinska sreča, vendar le do meseca maja, ko se lahko tisti v razmerjih znajdete v večji zagati. Razmislite in se ne izmikajte pogovorom, ki vaju lahko zopet popeljejo na pot strasti in zaupanja. Samski strelci in strelke se boste skozi leto raje zabavali, imeli avanture, kot da bi se odločili za nekaj resnega.

KOZOROG

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno

Kozorogi in kozoroginje, z vladarjem Soncem, ki bo poskrbel za več optimizma, se boste končno želeli razkriti in se pokazati širnemu svetu. Postavili si boste nove temelje, ki bodo dovolili tudi nekaj spontanosti. Marsikdo vas bo v pomladnih dneh, ko boste tako zelo razigrani vprašal, kaj se vam je zgodilo. Dober občutek vas bo vodil tudi v to, da uredite odnose in razrešite težka vprašanja povezana s situacijami iz preteklosti. Imeti urejene misli in bančen račun bo v poletnih dneh, ko se boste odločili za odklop najbolj pomembno. V jeseni vas bodo mikali večji nakupi, saj boste prepričani, da si po trdem delu zaslužite nagrado. Na področju zdravja in počutja lahko tisti, ki imate težave s srcem ali hrbtenico v letu pred vami izboljšate svoje stanje.
 

Kariera in denar

Leto vam prinaša na področju dela in denarja odlične rezultate, vendar le, če si boste dovolili izstopiti iz enosmernega razmišljanja. Saturn, s katerim ste tesno povezani bo krepil občutek, potreben za odločanje v kočljivih in kriznih situacijah. Skozi leto boste na tem področju najbolj mirni, zato vam bodo sodelavci in nadrejeni brezpogojno zaupali. Izzivi, tudi če bodo drzne narave vas ne bodo odvrnili, tokrat se boste brez analiziranje, ki ga običajno uporabite soočili z njimi. Občuten napredek lahko pričakujete tudi tisti, ki iščete službo ali pa jo želite zamenjati.

Ljubezen in odnosi

Jupiter bo poskrbel, da bodo v prvem delu leta pri vezanih kozorogih in kozoroginjah odnosi urejeni in stabilni. Več se boste pogovarjali o sebi in čustvih, lažje boste razumeli vse kar vaju bo doletelo. Razvoj dogodkov v družinskem okolju bo v pomladnih dneh, ko prihaja manjša turbulenca odvisen od tega, ali se boste sposobni prilagoditi ter prisluhniti. Samski se boste skozi prvo polovico leta veliko družili s prijatelji in v spletnih klepetalnicah, v drugi polovici leta pa se vam nakazuje možnost zanimive ljubezenske povezave.

VODNAR

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno
Začetek leta poudarja obogatitev odnosov, ter poglobitev na področju čustev, ki bo za tiste, ki ste vezani zdravilna. Vse, kar boste v januarju in februarju storili, vas bo pripeljalo do rasti medsebojnega zaupanja. Saturn bo vaš zaščitnik, ki vas bo če mu boste prisluhnili, pravi čas opozoril kje tvegati in kje odnehati. Ves čas se bodo v pomladnih dneh prepletale misli, ki bodo tesno povezane z notranjim doživljanjem in željo po tem, da popestrite svoje življenje. Nekateri se lahko odločite za spremembo službe ali selitev. Dolgčasa in rutine še posebej v poletnih dneh ne boste prenesli, sanjarili boste o dolgih potovanjih in raznih ekstremih. Na področju zdravja in počutja skušajte biti v poletnih dneh bolj previdni, varujte se nerodnosti in manjših nezgod.
 

Kariera in denar

Vodnarji in vodnarke, na področju kariere in denarja pričakujte srečne okoliščine in ugodne priložnosti. Saturn vam bo pomagal s tem, da bo okrepil disciplino ter vztrajnost, kar vam bo omogočalo, da se boste nalog lotevali s predanostjo in marljivostjo. Povečali si boste ugled in poskrbeli, da vas nihče zaradi neverjetne iznajdljivosti in poguma še dolgo ne bo pozabil. Tisti, ki delujete na samostojni poti boste zmanjšali nepotrebne stroške in si utrli pot k širitvi, seveda popolnoma premišljeno.
 

Ljubezen in odnosi 

Prva polovica leta bo za vezane vodnarje in vodnarke nenavadna in hkrati zanimiva preizkušnja, ki lahko odnos še dodatno utrdi, ali pa vas prepriča, da ga zaključite. Motile vas bodo preveč čustvene vibracije, prav tako vas bo vznemirjalo, če vas bo ljubljena oseba želela nadzirati. Karkoli vam ne bo všeč, boste povedali na glas, zato se ne čudite, če se boste znašli v kakšnem konfliktu. Druga polovica leta bo na čustvenem področju veliko lepša, bolj strastna ter hkrati umirjena. Samski lahko dušo dvojčico srečate v juniju ali novembru.

RIBI

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Splošno

Ribice, v leto se boste podali polni upanja in pričakovanj, saj ta prehod dojemate kot pomembno prelomnico, ki zabriše staro z namenom da ustvari nekaj novega. Jupiter bo vaš zaščitnik, še posebej na področju kariere in družine. Komunikacija, ki bo skozi leto bolj prijetna in razigrana bo povečala možnosti za sklepanje novih prijateljstev in partnerstev na področju dela. Če ste v preteklem letu sanjali o boljši poslovni poziciji ali boljšem zaslužku, boste imeli skozi leto vse možnosti, da svoje skrite želje popeljete v realnost. V jesenskem obdobju boste bolj ranljivi in občutljivi, zato se varujte situacij, ki bi vas lahko pahnile v pesimizem in nezadovoljstvo. Iskrico sreče boste večkrat našli v ljubezni ter v varnem družinskem zavetju, ki bo v zadnjem delu leta vaš najljubši kraj.
 

Kariera in denar

Kar si boste zastavili, boste v letu pred vami tudi dosegli. V pomladnih dneh se boste pripravljeni truditi še bolj kot običajno ter se odrekati v smeri, da se vam situacija na področju denarja čim prej izboljša. Če delujete na samostojni poti, nikar ne nasedajte na splošna mnenja in razne kritike, raje se povežite s svojo intuicijo in z energijo Saturna, ki vam bosta prišepnili katera odločitev je prava in katera napačna. Če iščete službo nikar ne bodite ozkogledi, le tako lahko zamudite zanimive priložnosti.
 

Ljubezen in odnosi

Na področju čustev boste v začetku leta bolj pasivni in umirjeni, s čimer pa ljubljena oseba morda ne bo zadovoljna. Do marca bodite pripravljeni na razna nerganja, pripombe in kritike, nato prehajate vezani v stabilno obdobje, ki vam prinaša zaupanje in občutek, da ste ljubljeni ter spoštovani. Samski boste sicer tekom leta spoznali veliko simpatičnih oseb, ki vas bodo prvi trenutek navdušile, vendar ne boste dovolj odločni, da bi simpatično zgodbo popeljali do statusa resnega razmerja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.