Magazin > VIP
63 ogledov

"Storiti moram nekaj izključno zase"

Teja Perjet Osebni arhiv
Teja Perjet, tekmovalka prve sezone šova Gostilna išče šefa, se je odločila novo leto začeti povsem na novo.

Teja se je v zadnjih mesecih posvečala predvsem svojemu partnerju Janiju, ki ga je spoznala v šovu Gostilna išče šefa, in njunim skupanim kuharskim sanjam. A v novem letu se je odločila, da prekine staro rutino in se loti novega načina življenja. "Storiti moram nekaj izključno zase," je prepričana kratkolaska, ki bi rada povsem preoblikovala svoje telo.

V lanskem letu si je namreč nabrala precej odvečnih kilogramov in ker ne verjame v hitre diete, se je odločila za celostni pristop k bolj zdravemu načinu življenja in izbrala prehransko svetovalnico Valeo. Ustanoviteljica Mirjana Franković jo je že pospremila na zdravniški pregled, na Tejinem pestrem urniku pa se poleg številnih vadb nahajajo tudi srečanja z nutricionistko in pogovori s psihologom. "Ne želim le shujšati, ampak spoznati in razumeti svoje telo ter preprečiti, da bi se celo življenje borila s prekomerno težo," je še poudarila kuharska mojstrica, ki je tako v novo leto zakorakala nadvse aktivno. 

Komentarjev 2
  • KOJAK 22:46 11.januar 2014.

    Smešno mi je kako slovenske wannabe zvezde izkoriščajo medije za poceni reklamo svojih sponzorjev.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:23 11.januar 2014.

    In po kakšnih kriterijih je ona kuharska MOJSTRICA??Pa baba ne zna jajca v mehko skuhat,ne pa,da je mojstrica,lepo vas prosm......