Magazin > VIP
31 ogledov

Štorklje so prinesle ...

Pevka M.I.A. je nastopala tudi v zadnjem mesecu nosečnosti. (Foto: AFP) Žurnal24 main
Zgodba o baby boomu med znanimi se je nadaljevala tudi letos.

Med prvimi sta se druge deklice razveselila igralca Jennifer Garner in Ben Affleck. Hčerko sta poimenovala Seraphina Rose Elizabeth. Očka malega Lazara je postal postavni mehiški igralec Gael Garcia Bernal. Sina Dexterja Lloyda je povila  pevka Charotte Church. Povečala se je tudi ena najbolj znanih ameriških družin. Pri Duggarjevih so dočakali devetnajstega otroka, deklico Josie, in prvo vnukinjo, Mackynzie Renne.

Ime, da te kap
Nekateri zvezdniki svojim otrokom radi dajo nenavadna imena. Letos gre nagrada za prvo mesto zagotovo pevki M. I. A. Štiriintridesetletnica je sina poimenovala Ikhyd Edgar Arular Bronfman. Tradiciji se tudi tokrat ni izneveril Jamie Oliver. Slavni kuhar je svojo najmlajšo hčerko poimenoval Petal Blossom Rainbow. Josh Holloway je za hčerko izbral ime Java Kumala, Anne Heche pa za sina ime Atlas. Malega "vrabčka" sta dočakala Nicole Richie in Joel Madden, ki sta sina poimenovala Sparrow James Midnight.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Otroški jok na snemanju
O tem, da se nosečnost hitro širi med igralskimi zasedbami, bi lahko veliko povedali ustvarjalci serij Talenti v belem in Kako sem spoznal vajino mamo. Med "zdravniki" so letos kar tri igralke postale mamice. Maja je svojega tretjega otroka, deklico Anniston Kae, rodila Chyler Leigh. Septembra pa sta se prve pridobitve v družini razveselili Ellen Pompeo in Katherine Heigl. Ellen je rodila deklico Stello Luno, Katherine pa je posvojila korejsko deklico, ki sta ji z možem nadela ime Naleigh. Že marca so novo pridobitev proslavljali igralci serije Kako sem spoznal vajino mamo. Alyson Hannigan je rodila hčerko Satyano, ki se bo lahko igrala s Shaelyn Cado, hčerko Cobie Smulders.

Naraščaj so dobili še številni drugi igralci. Med drugim je Kevin Costner dobil šestega otroka, sina Hayesa Logana. Drugega otroka je povila Penelope Ann Miller, očka pa je postal tudi Tim Allen. Penelopini hčerki je ime Maria Adele, Timovi pa Elizabeth. Po hčerki je sina Otisa Tobiasa dočakal tudi Tobey Maguire. Hčerka Mabel se je maja rodila Chadu Loweu, sin Kai pa igralki Parminder Nagra. Tretjega otroka sta rodili Rachel Griffiths in Mira Sorvino. Prva punčko Clementine Grace, druga pa fantka Holdena Paula.

Za ploden mesec se je izkazal tudi september. Na prvi septembrski dan je na svet prijokala Bardot Vita, katere očka je David Boreanaz. Le dan mlajši je Walker, sin Taya Diggsa in Idine Menzel. Valižanski igralec Ioan Gruffud je postal očka mali Elli Betsi. Hčerko sta pričakala tudi Sarah Michelle Gellar in Freddie Prinze jr. Njuni lepotički je ime Charlotte Grace. Prav tako Grace, če smo natančni Georgia Grace, je tudi hči igralke Amy Ryan.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Jude Law si bo skok med rjuhe s Samantho Burke zapomnil za vse življenje. Devet mesecev kasneje je na svet privekala mala Sophia, njegov četrti otrok. Henry Tadeusz pa je drugi otrok irskega igralca Colina Farrella. Svojevrsten rekorder je Mel Gibson, ki je postal očka osmič. Najmlajšo Lucio Anne ima z Rusinjo Oksano Grigorievo.

Manekenke postale mamice
V drugi polovici leta so se z umazanimi plenicami in neprespanimi nočmi spopadle nekatere znane manekenke. Z največ izkušnjami se zagotovo lahko pohvali Heidi Klum, ki je rodila svojega četrtega otroka. Z možem Sealom sta se razveselila deklice Lou Sulola. Konec avgusta je tretjega otroka, deklico Atheno, povila Laetitia Casta. Deklico Valentino sta povila Adriana Lima in košarkar Marko Jarić. O tem, kako vzgajati fanta, se bosta lahko pogovarjali Karolina Kurkova in Gisele Bündchen. Medtem ko se je slednja kar nekaj časa odločala, preden je za sina izbrala ime Benjamin, je Karolina ostala pri svoji prvotni izbiri in mu dala ime Tobin Jack. Svojega prvega otroka je rodila tudi nekdanja manekenka Angie Everhart. Njeni sreči je ime Kayden Bobby.

Kdo poje uspavanke?
Povečale so se tudi družine nekaterih glasbenikov. Pevka Erykah Badu je rodila hčerko z zanimivim imenom Mars Merkaba. Februarja je postala mamica še zadnja med članicami nekdaj priljubljene zasedbe Spice Girls. Melanie Chislom (Mel C) je rodila hčerko Scarlet Starr. Z napori očetovstva se je srečal tudi Howie Dorough, član Backstreet Boys, ki pestuje sina Jamesa. Hčerko Harper Willow je dobil Dave Grohl.

O njeni nosečnosti se je veliko govorilo in ugibalo, a vse do sporočila, da je rodila sina, Jennifer Hudson tega ni nikoli potrdila. David Daniel jr. se je rodil 10. avgusta. Mesec dni kasneje je očka malemu Lennoxu Samuelu Ariju postal raper Lil' Wayne. Drugič je očka postal tudi pevec skupine The Killers Brandon Flowers. Drugega sina je poimenoval Gunner. Zanimivo ime ima tudi sin pevke Kelis in raperja Nasa. Njun prvorojenec sliši na ime Knight (vitez, op. p.).

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Midva sva dvojčka"
Dvojno srečo je med prvimi letos okusil igralec Charlie Sheen. Po dveh deklicah sta se mu tokrat rodila fantka, Max in Bob. S pomočjo nadomestne matere sta se naraščaja razveselili tudi igralki Wanda Sykes in Sarah Jessica Parker. Sykesova je konec aprila postala mati Olivie Lou in Lucasa Claudea. Sarah Jessica pa je svoji deklici, Marion Loretto Elwell in Tabitho Hodge, prvič stisnila v objem junija.

Igralka Julie Bowen je dvojčka, Gusa in Johna, povila maja. Dva meseca kasneje sta na svet prijokala Roman Stylianos in Adele Georgiana, sin in hči igralke Molly Ringwald. Medtem ko ima teniški as Roger Federer dve hčerki, Mylo Rose in Charlene Riva, sta se igralcu Jeffreyju Tamborju (Arrested Development) rodila sinova Hugo Bernard in Eli Nicholas.

Vozičkajo tudi:
Bobby Brown (sin Cassius), Lance Armstrong (sin Max), Tommy Hilfiger (sin Sebastian Thomas), Elisabeth Hasselback (sin Issiah Timothy), Hank Azaria (sin Hal), Kelly Rutherford (hči Helena), Ana Ortiz (hči Paloma Louise), Daniel Baldwin (hči Finley Rae), Jason Priestley (sin Dashiell Orson), Kendra Wilkinson (sin Hank Randall jr.), Kourtney Kardashian (sin Mason Dash), Donald Trump jr (sin Donald III), Tiger Woods (sin Charlie Axel), Kimora Lee Simons (sin Kenzo), Joey McIntyre (sin Rhys Edward) in Leelee Sobieski (hči). 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.