Magazin > VIP
35170 ogledov

Strah vse večji: Kraljičino zdravje peša, na skrivaj sta jo obiskala Harry in Meghan

kraljica elizabeta ii Profimedia
Kraljice tudi v nedeljo ne bo k maši.

Britanska kraljica bi se morala včeraj udeležiti maše v Windsorju, a je prihod odpovedala. Nadomeščala sta jo Charles in Camilla. To je bilo prvič, da jo je na tem dogodku nadomeščal prestolonaslednik.

Kot poroča The Sun, kraljice tudi v nedeljo ne bo k tradicionalni velikonočni maši. Monarhinja ima težave z mobilnostjo. Že šest mesecev si pri hoji pomaga s palico, na spominsko slovesnost v čast princu Philipu pa je prišla brez nje. V cerkev jo je pospremil princ Andrew. 95-letnica je imela v zadnjih mesecih večkrat težave z zdravjem, okužila se je celo s covidom.

Harry in Meghan v Veliki Britaniji

Mediji poročajo, da sta Harry in Meghan kraljico na skrivaj obiskala v dvorcu Windsor. Tam sta se ustavila na poti na Nizozemsko, kjer se bosta udeležila iger vojnih veteranov Invictus games. Harry je Anglijo nazadnje obiskal lansko poletje, ko sta z bratom odkrila kip v čast princesi Diani, za Meghan pa je to prvi obisk od leta 2020, ko sta odstopila kot vidna člana kraljeve družine in se preselila čez lužo. 

Par, ki je otroka pustil v ZDA, se je srečal tudi s Charlesom, prespala pa sta na posestvu Frogmore Cottage, ki jima ga je kraljica podarila za poročno darilo. 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 08:45 15.april 2022.

    Kraljica je stara 95 let in do sem je prišla brez hudih zdravstvenih pretresov. Saj vendar ne pričakujejo, da bo večna!?